Τελευταία Νέα

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στη Δ. Μακεδονία για την εγκατάσταση ΑΠΕ

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στη Δ. Μακεδονία για την εγκατάσταση ΑΠΕ
Οι προοποτικές και οι κίνδυνοι της εγκατάστασης των ΑΠΕ θα αναλυθούν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη

Κατεπείγουσα συνεδρίαση θα λάβει χώρα σήμερα στη Δυτική Μακεδονία από το Περιφερειακό Συμβούλιο της πόλης με θέμα συζήτησης την εγκατάσταση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τις προοπτικές και τους κινδύνους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η σημερινή τηλεδιάσκεψη κρίνεται αναγκαία εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων στο εν λόγω θέμα.

Αναλυτικά:

«Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/10, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (τεύχος Α’ 55/11-3-2020) και του υπ’ αριθ. 33954/2-6-2020 εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών, σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr) του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη 24η Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, με θέμα:

1: Συζήτηση σχετικά με την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στη Δυτική Μακεδονία, προοπτικές και κίνδυνοι.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο καλείται σε κατεπείγουσα Συνεδρίαση, λόγω των τελευταίων  εξελίξεων σχετικών με το θέμα.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr) να ενημερώσουν τη γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου στα τηλέφωνα : 2461052620, 2461052621 ή με e-mail στο info.ps@pdm.gov.gr

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ευφροσύνη Ντιό».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης