Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Wood & Company: Τιμή-στόχο στα 17,60 ευρώ για την Τέρνα Ενεργειακή

Wood & Company: Τιμή-στόχο στα 17,60 ευρώ για την Τέρνα Ενεργειακή
Η Wood & Company υπολογίζει επιπλέον 1.57GW εγκατεστημένη ισχύ στην Ελλάδα, κατά την περίοδο 2021-2026

Νέα τιμή-στόχο στα 17,60 ευρώ, αυξημένη κατά 19% σε σχέση με την προηγούμενη τιμή στόχο των 14,80 ευρώ, δίνει για την Τέρνα Ενεργειακή η Wood & Company.

Στην τελευταία της έκθεση αναφέρει ότι παρά το πρόσφατο πρόβλημα στην αμερικανική αγορά ηλεκτρισμού, συνεχίζει να πιστεύει ότι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ταιριάζει σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο επενδυτικό προφίλ. Η συνέπεια στην εκτέλεση του επενδυτικού προγράμματος και η λειτουργική κερδοφορία είναι οι βασικές πτυχές που καθιστούν την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μια ελκυστική επενδυτική ιστορία κατά την άποψη της εταιρείας.

Παράλληλα, η Wood σημειώνει ότι η Terna Energy USΑ δεν περιλαμβάνεται πλέον στο μοντέλο της, αλλά παρόλα αυτά διατηρεί τη σύσταση ΑΓΟΡΑΣ για τη μετοχή της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και αυξάνει την τιμή στόχο από τα 14,8 ευρώ / μετοχή σε 17,6 ευρώ / μετοχή, υποδηλώνοντας αύξηση 43% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή της μετοχής.

Πιστεύει ότι η αγορά δεν έχει αφομοιώσει πλήρως το επιπλέον 1 GW ισχύος, για το οποίο έχει δεσμευτεί η Εταιρεία και υπολογίζει επιπλέον 1.57GW εγκατεστημένη ισχύ στην Ελλάδα, κατά την περίοδο 2021-2026, με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει αιολικά και φωτοβολταϊκά έργα καθώς και έργα αντλησιοταμίευσης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης