Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Samsung: Νέες Ενεργειακές Κλάσεις Ε.Ε. για το 2021

tags :
Samsung: Νέες Ενεργειακές Κλάσεις Ε.Ε. για το 2021

 Νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης

 

Η Samsung εναρμονίζεται με τα νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για καινοτομία στον σχεδιασμό ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων

Από τον Μάρτιο 2021 οι ενεργειακές ετικέτες των συσκευών οικιακής χρήσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποκτούν νέα μορφή. Η ανανέωση αυτή προβλέπεται από νέα νομοθεσία που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αφορά συγκεκριμένες ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης, όπως ψυγεία, τηλεοράσεις, πλυντήρια ρούχων και πιάτων και στεγνωτήρια.
Για πρώτη φορά, οι ετικέτες αυτές θα συμπεριλαμβάνουν και κωδικό QR που, όταν σαρώνεται με smartphone, θα παρέχει πρόσθετες, επίσημες (μη εμπορικές) πληροφορίες, βασισμένες στην Ευρωπαϊκή Βάση Δεδομένων προϊόντων για την Ενεργειακή Σήμανση (EPREL EU).
Η Samsung επικροτεί την κίνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιτάχυνση της καινοτομίας και την ενθάρρυνση των κατασκευαστών να ακολουθούν αυστηρότερα πρότυπα, χρησιμοποιώντας πιο ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη μεγαλύτερη διαφάνεια, καλύτερη κατανόηση και διευκόλυνση στην επιλογή.

www.worldenergynews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης