Επιχειρήσεις

Κέρδισε 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα με το ηλεκτρονικό συμβόλαιο της ZeniΘ!

Κέρδισε 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα με το ηλεκτρονικό συμβόλαιο της ZeniΘ!
Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της ZeniΘ παραμένει στο πλευρό των πελατών της μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα

Επιβραβεύοντας διαρκώς την εμπιστοσύνη των πελατών της, η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα για 3 ολόκληρους μήνες σε όσους κάνουν ηλεκτρονικά το συμβόλαιό τους. Η μοναδική προσφορά της ZeniΘ παρέχει 3 μήνες δωρεάν πάγια και επιπλέον 3 μήνες δωρεάν κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα).

Το ηλεκτρονικό συμβόλαιο (e-contract) της ZeniΘ σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σου από την άνεση του σπιτιού σου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σου. Η διαδικασία ολοκλήρωσης του συμβολαίου απαιτεί μόλις 3 απλά βήματα:

1. Μπαίνεις στο https://econtract.zenith.gr/

2. Επιλέγεις το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες κατανάλωσης σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο, για το σπίτι ή την επιχείρησή σου

3. Συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, σχολίασε: «Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ οφείλει να παρουσιάζει και κορυφαίες προσφορές. Αποκλειστικά λοιπόν στο zenith.gr προσφέρουμε 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα σε όσους κάνουν τώρα, εύκολα και γρήγορα το συμβόλαιό τους online με την κορυφαία ομάδα ενέργειας. Εδώ και 20 χρόνια εξελισσόμαστε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, επιβραβεύοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μέσα από πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες και προσφορές. Συνεχίζουμε δυναμικά, καινοτομώντας διαρκώς για να καλύψουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο».

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της ZeniΘ παραμένει στο πλευρό των πελατών της μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321. Ακόμη, με τη χρήση της online υπηρεσίας MyZeniΘ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα online εξόφλησης λογαριασμών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ZeniΘ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedInInstagram και Twitter.

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης