Επιχειρήσεις

Public: Πασχαλινά δώρα 2021: Ιδέες για νονούς & νονές!

Public: Πασχαλινά δώρα 2021: Ιδέες για νονούς & νονές!
Μπήκαμε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Public.gr, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για πασχαλινά δώρα και λαμπάδες

Οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς. Μια από τις πιο αγαπημένες εποχές μικρών και μεγάλων είναι γεμάτη από παιχνίδι, ξεκούραση, παραδοσιακά έθιμα, αγαπημένα πρόσωπα και -φυσικά- δώρα. Κάθε χρόνο τα απανταχού βαφτιστήρια ανυπομονούν για το τρίπτυχο λαμπάδα-παιχνίδι-σοκολατένιο αυγό και αυτό δεν αλλάζει ούτε φέτος! Επειδή, όμως, εμείς γνωρίζουμε τι πονοκέφαλος μπορεί να αποδειχτεί αυτή η «παράδοση» για τους νονούς και τις νονές, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε. Μπήκαμε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Public.gr, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις για πασχαλινά δώρα και λαμπάδες και σας τις παρουσιάζουμε!

Banner 2

Λαμπάδες για όλα τα γούστα

Ξεκινάμε από τα βασικά, γιατί Πάσχα χωρίς λαμπάδα δε νοείται! Αν ρωτήσουμε τα παιδιά τι λαμπάδα θέλουν φέτος το Πάσχα, το 90% θα πει παιχνιδολαμπάδα! Και πως να μην είναι οι παιχνιδολαμπάδες σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των παιδιών, αφού οι ήρωες και τα παιχνίδια που περιλαμβάνουν είναι από τα πιο αγαπημένα τους; Κορυφαία επιλογή στην κατηγορία και φέτος είναι τα σετ της LEGO. Εμείς ξεχωρίσαμε τα LEGO City Καταδίωξη με Αστυνομικό Ελικόπτερο και LEGO Ninjago Ρομποτικό Τζετ του Κάι που θα χαρίσουν στους μικρούς μας φίλους αμέτρητες ώρες διασκέδασης. Ακόμα μια κλασική επιλογή -και δική μας αγαπημένη- που πάντα φέρνει χαμόγελο στα προσωπάκια των παιδιών είναι τα παιχνίδια Playmobil. Η πρόταση για φέτος είναι το σετ Playmobil Πιτσαρία, που περιλαμβάνει μια πολύχρωμη, φωτεινή γιρλάντα και έναν φούρνο που ανάβει δημιουργώντας τη ζεστή ατμόσφαιρα της πιτσαρίας που όλοι αγαπάμε! Οι φαν των ταινιών Frozen -η πλειοψηφία των παιδιών δηλαδή!- θα λατρέψουν την κούκλα Frozen Elsa Fashion Doll, ενώ, τέλος, τα Κλαψουλίνια Tutti Frutti τα πιο γκρινιάρικα μωρά με φρουτένιο άρωμα θα γίνουν τα αγαπημένα των μικρότερων παιδιών.

Για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, μια χειροποίητη λαμπάδα είναι η καλύτερη επιλογή. Στο Public.gr θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία για να βρείτε αυτή που ταιριάζει στα γούστα τους. Δυο από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που εντοπίσαμε είναι σίγουρα η λαμπάδα με παιχνίδι δράκο και η λαμπάδα σε σχήμα γλειφιτζούρι Frida Kahlo, η οποία είναι και αρωματική!

Banner 3

Πασχαλινά παιδικά βιβλία

Αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα παιχνίδια ως πασχαλινά δώρα, τι θα λέγατε αν δωρίζατε στο βαφτιστήρι μαζί με τη λαμπάδα ένα βιβλίο; Υπάρχουν πολλές επιλογές που περιλαμβάνουν πασχαλινές ιστορίες που θα μπορεί το παιδί να διαβάσει τις ημέρες των διακοπών. Στο βιβλίο «Η Τσίου Τσίου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα!» τα παιδιά ηλικίας 1-3 χρονών θα ψάξουν με την Τσίου Τσίου να βρουν τον Λαγό του Πάσχα που κρύβεται στον κήπο, ενώ στο «Το αυγό που δε σπάει ποτέ» του πολυαγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά, θα διαβάσουν τις ξεκαρδιστικές πασχαλινές περιπέτειες της οικογένειας Χλαπατσούλη! Τέλος, μια κλασική επιλογή είναι τα «Πασχαλινά Διηγήματα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που θα ταξιδέψουν τα παιδιά σε μια αλλοτινή εποχή γεμάτη με ανοιξιάτικες μυρωδιές, πίστη, έθιμα και παραδόσεις, νοσταλγία και ελπίδα, με φόντο τη λαμπρή γιορτή του Πάσχα.

Δώρα τεχνολογίας για το βαφτιστήρι

Τελευταία πρότασή μας είναι αυτή για δώρα τεχνολογίας. Μπορεί να φαίνεται λίγο ανορθόδοξη αλλά μόνο τέτοια δεν είναι! Δεδομένου ότι η τηλεκπαίδευση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μικρών και μεγάλων ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να βοηθήσετε τα βαφτιστήρια να ανανεώσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους. Φυσικά, υπάρχει και η κατηγορία των παιδιών που αγαπούν το gaming οπότε είμαστε σίγουροι ότι και αυτά θα εκτιμήσουν ένα τέτοιο δώρο. Μια επιλογή είναι το tablet Galaxy Tab A7 της Samsung, που αποτελεί μια κορυφαία επιλογή στην κατηγορία του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για online μαθήματα όσο και για ψυχαγωγία. Τέλος, μια καλή ιδέα για δώρο είναι είτε ένα νέο, ποιοτικό πληκτρολόγιο, ένα ασύρματο ποντίκι ή ένα headset που θα ανεβάσουν επίπεδο στα gaming sessions τους.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις για τα φετινά πασχαλινά δώρα. Για ακόμα περισσότερες επιλογές κάντε click στο Public.gr για να βρείτε ό,τι ακριβώς ψάχνετε φέτος το Πάσχα και να καλύψετε κάθε γούστο και ανάγκη των παιδιών!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης