Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 4/6 το συνέδριο της Huawei για την ενεργειακή ψηφιοποίηση

Στις 4/6 το συνέδριο της Huawei για την ενεργειακή ψηφιοποίηση
Από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το 15ο SNEC στη Σαγκάη, στη Κίνα

Σήμερα, η «κλιματική ουδετερότητα» έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια παραδοχή. Για να πετύχουμε βιώσιμη ανάπτυξη, είναι αναπόφευκτο να προχωρήσουμε προς εκπομπές χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, τον εξηλεκτρισμό και τα έξυπνα συστήματα.

Η Huawei εργάζεται διαρκώς με τους εταίρους και πελάτες της προκειμένου να ενσωματώσει και να καινοτομήσει σε ηλεκτρονικά συστήματα ενέργειας, στην αποθήκευση ενέργειας, το «νέφος» και τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να δημιουργήσει ένα καλύτερο, πράσινο και έξυπνο κόσμο.

Από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το 15ο SNEC στη Σαγκάη, στη Κίνα. Με τους υφιστάμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, μια παγκόσμια διαδικτυακή διάσκεψη, το Huawei SNEC 2021 Global Virtual Summit-Europe, οργανώνεται για τους φίλους και εταίρους μας που δεν έχουν την δυνατότητα να μεταβούν στη Σαγκάη.

Στόχος του συνεδρίου είναι να καταγράψει τις ευκαιρίες και προκλήσεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και πως η Huawei FusionSolar δημιουργεί προστιθέμενη αξία μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας, καθιστώντας δυνατό ένα περισσότερο συνεργατικό και win-win οικοσύστημα.

32344.JPG


Αναλυτικά η ατζέντα του συνεδρίου έχει ως εξής:

Overview of SNEC

Huawei Digital Power New Product Launch

Huawei FusionSolar 8.0 Gemini: Redefining Global PV Plant Standards

Online Tour: Spain 36.7 MW Turroneros STS Project

Huawei FusionSolar C&I Solution: Enabling a New Era of Green and Low Carbon for Various Industries

Panel Discussion: Technology Innovation & Market Trends

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης