Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο & Αγορές

Απώλειες στη Wall Street - 82 μονάδες έχασε ο Dow - Πτώση 2% για τον S&P 500 energy sector

Απώλειες στη Wall Street - 82 μονάδες έχασε ο Dow - Πτώση 2% για τον S&P 500 energy sector

Ο S&P 500 υποχώρησε 0,21% Ο Nasdaq έχασε 0,03%

 

Με απώλειες έκλεισε η Wall Street την Τρίτη 25/5/2021 καθώς η αγορά έχασε τα κέρδη της προηγούμενης συνεδρίασης


Ο Dow Jones Industrial Average υποχώρησε 82 μονάδες ή 0,24% στις 34.311 μονάδες.
Ο S&P 500 υποχώρησε 0,21% στις 4.188 μονάδες.
Ο S&P 500 energy sector υποχώρησε 2,06% στις 385,63 μονάδες.
Ο Nasdaq Composite υποχώρησε 0,03% στις 13.657 μονάδες.

Η απόδοση του treasury έπεσε στο 1,559% για την δεκαετία.

Amazon, Apple, Netflix και Alphabet, έκλεισαν σε αρνητικό έδαφος.
Οι μετοχές της Amazon δέχτηκαν πίεση καθώς ο Γενικός Εισαγγελέας Karl Racine ανακοίνωσε ότι μήνυσε τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου για αντιμονοπωλιακούς λόγους.
Ισχυρίστηκε ότι οι πρακτικές της Amazon αύξησαν άδικα τις τιμές για τους καταναλωτές και κατέστειλαν την καινοτομία.

Οι αεροπορικές εταιρείες και οι εταιρείες κρουαζιέρας παρείχαν στην ευρύτερη αγορά κάποια υποστήριξη. Η United Airlines σημείωσε άνοδο 3% αφού ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε ότι οι αποδόσεις των εγχώριων εισιτηρίων αναψυχής που αγοράστηκαν αυτό το μήνα έφτασαν τα επίπεδα του 2019 εν μέσω του νέου ανοίγματος. Η Boeing κέρδισε επίσης 1,7%. Η Norwegian Cruise Line και η Royal Caribbean αυξήθηκαν περισσότερο από 4% η κάθε μια.
«Η αγορά είναι βασικά σε ένα μοτίβο κράτησης μέχρι το επόμενο μεγάλο γεγονός, το οποίο είναι το χρονοδιάγραμμα της Fed (ή όχι το χρονοδιάγραμμα μείωσης)», δήλωσε ο Tom Essaye, ιδρυτής του Sevens Report.

«Μέχρι να έχουμε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με τη μείωση της Fed και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές για τον πληθωρισμό, θα πρέπει να αναμένουμε αυτόν τον τύπο αυξητικής μεταβλητότητας». Η πρόσφατη πορεία του Bitcoin, η οποία έχει πλήξει τις τεχνολογικές μετοχές όπως η Tesla και έχει επηρεάσει το συνολικό επενδυτικό κλίμα, σταθεροποιήθηκε τη Δευτέρα.
Το κρυπτονόμισμα επέστρεψε κοντά στα 38.000 $ νωρίς την Τρίτη αφού υποχώρησε κάτω από τα 32.000 $ την Κυριακή. Οι τιμές των Crypto ανέκαμψαν καθώς ο Elon Musk είπε ότι είχε συζητήσεις με τους ανθρακωρύχους bitcoin σχετικά με τη βιωσιμότητα. Η Tesla, ένας μεγάλος κάτοχος του bitcoin, υποχώρησε 1,5%.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης