Διευρύνεται το ενεργειακό αποτύπωμα της BayWa RE στην Γαλλία - Προσθήκη ΑΠΕ 600 MW

Διευρύνεται το ενεργειακό αποτύπωμα της BayWa RE στην Γαλλία - Προσθήκη ΑΠΕ 600 MW
H BayWa RE δραστηριοποιείται στη Γαλλία από το 2005

Συνεχίζεται η επέκταση της BayWa RE στη Γαλλία εξαγοράζοντας την εταιρεία αιολικής και ηλιακής ενέργειας Enerpole, η οποία υπήρξε από καιρό ο προτιμώμενος συνεργάτης της εταιρείας. Με αυτή την κίνηση, η BayWa RE εξασφαλίζει χαρτοφυλάκιο έργων 600MW, συμπεριλαμβανομένων 300MW ηλιακής ενέργειας και 300MW αιολικής χωρητικότητας.

Οι οκτώ υπάλληλοι της Enerpole θα ενταχθούν επίσης στην ομάδα BayWa RE. Ο ιδρυτής της Enerpole Jean-Paul Boulze είπε: «Συνεργαζόμαστε με την BayWa RE για πολλά χρόνια. Μοιραζόμαστε μια κοινή κουλτούρα ανάπτυξης έργων που σέβεται τους ανθρώπους, το περιβάλλον και την περιοχή.

Για εμάς, η BayWa RE εκπροσωπεί τις αξίες μας και συνεχίζει την προσέγγισή μας στον τομέα, διατηρώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των υπαλλήλων μας».

Τα σχέδια της BayWa στην Γαλλία

Παράλληλα, η BayWa RE απασχολεί 130 άτομα στη Γαλλία και έχει τριπλασιάσει το εργατικό δυναμικό της τα τελευταία τρία χρόνια, σχεδιάζοντας να προσλάβει επιπλέον 30 άτομα φέτος. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στη Γαλλία, Can Nalbantoglu δήλωσε: «Η απόκτηση της Enerpole συνάδει με την αναπτυξιακή στρατηγική της BayWa RE στη Γαλλία, μία από τις βασικές αγορές της εταιρείας, η οποία αντιπροσωπεύει το 20% των αποτελεσμάτων της.

Μέσω της Enerpole, η BayWa RE ιδρύει το έβδομο γραφείο της στη Γαλλία και ενισχύει την παρουσία της στην Νότια Γαλλία με προγραμματισμένες πρόσθετες προσλήψεις.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι η BayWa RE δραστηριοποιείται στη Γαλλία από το 2005, θέτοντας σε λειτουργία 315 MW αιολικών και ηλιακών projects και έχει την εμπορική διαχείριση σχεδόν 600 MW. Yπό ανάπτυξη βρίσκεται αγωγός έργων συνολικής ισχύος 2,2 GW.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης