Επικαιρότητα

Το «οπλοστάσιο» του υπουργού Εξωτερικών για την διήμερη απόβαση Τσαβούσογλου σε Αθήνα και Θράκη

Το «οπλοστάσιο» του υπουργού Εξωτερικών για την διήμερη απόβαση Τσαβούσογλου σε Αθήνα και Θράκη
Τι σηματοδοτεί η έλευση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών
Με τα μάτια στραμμένα στην επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη χώρα μας, βρίσκεται η ελληνική διπλωματία, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα επισκεφτεί την Ελλάδα την Κυριακή και τη Δευτέρα, 30-31 Μαΐου, πραγματοποιώντας την Κυριακή «ιδιωτική» επίσκεψη στη Θράκη, ενώ τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Μάλιστα, εκτός από τη συνάντησή του με το Νίκο Δένδια, ο Τσαβούσογλου θα γίνει δεκτός τη Δευτέρα και από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια επανάληψη με αντιστροφή ρόλων του μοντέλου των συναντήσεων που είχε ο Νίκος Δένδιας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τουρκία, όπου είχε τετ α τετ και με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άλλωστε, είχε δηλώσει όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, μετά τη Σύνοδο Κορυφής, πως έχει όλη την καλή διάθεση να συναντηθεί με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως συναντήθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Νίκο Δένδια κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης