Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η Occidental πουλά στην Colgate Energy περιουσιακά στοιχεία στην Permian

Η Occidental πουλά στην Colgate Energy περιουσιακά στοιχεία στην Permian

Στα 508 εκατ. δολ ανέρχεται το τίμημα

 

Η Occidental Petroleum Corp ανακοίνωσε την Πέμπτη 10/6/2021ότι θα πουλήσει μέρος της έκτασής της στη λεκάνη Permian του Τέξας σε μια θυγατρική της Colgate Energy Partners III LLC έναντι 508 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο παραγωγός πετρελαίου μείωσε τις θέσεις εργασίας, την παραγωγή και την αξία των περιουσιακών του στοιχείων μετά την πανδημία η οποία έπληξε τη ζήτηση καυσίμων, ασκώντας πίεση σε μια εταιρεία που είχε επωμισθεί σημαντικό χρέος για να αποκτήσει την Anadarko Petroleum για 38 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019.
Το μακροπρόθεσμο καθαρό χρέος της εταιρείας ήταν στα 35,47 δισεκατομμύρια δολάρια στις 31 Μαρτίου, σύμφωνα με μια κανονιστική κατάθεση, και ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία μεταξύ 2 δισ. δολαρίων και 3 δισ. δολαρίων φέτος για να μειώσει το χρέος της.

Η συμφωνία με την Colgate Energy περιλαμβάνει περίπου 25.000 στρέμματα στη λεκάνη του Νότιου Ντελαγουέρ στο Τέξας με την τρέχουσα παραγωγή περίπου 10.000 βαρελιών ισοδυνάμου πετρελαίου ανά ημέρα (boepd) από περίπου 360 ενεργά πηγάδια.
Η Occidental, η οποία αναμένεται να κλείσει τη συμφωνία έως το τρίτο τρίμηνο, διατήρησε τις προβλέψεις της για το 2021 για κεφαλαιουχικές δαπάνες και παραγωγή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης