Τελευταία Νέα

Νέο αιολικό project της RWE στη Γερμανία - Προμήθεια ανεμογεννητριών από τη Nordex

Νέο αιολικό project της RWE στη Γερμανία - Προμήθεια ανεμογεννητριών από τη Nordex
Η κατασκευή ολόκληρου του αιολικού πάρκου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το επόμενο έτος
Σχετικά Άρθρα

Προσφορά για αιολικό έργο 17 MW ανέλαβε η RWE στη Γερμανία, με το project Sanbostel-Bevern να λαμβάνει επιδότηση από τη Γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων. Την προμήθεια των στροβίλων ισχύος 5,7 MW θα αναλάβει η Nordex.

Όπως αναφέρεται, τρεις ανεμογεννήτριες συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 17,1MW θα ανήκουν στην RWE. Μια τέταρτη ανεμογεννήτρια που σχεδιάζεται επίσης, θα εγκατασταθεί από την RWE για λογαριασμό μιας τοπικής εταιρείας που ανήκει σε πολίτες. Η κατασκευή ολόκληρου του αιολικού πάρκου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το επόμενο έτος.

Από την πλευρά της RWE, η επικεφαλής λειτουργός σε θέματα ΑΠΕ της εταιρείας, Katja Wunschel, δήλωσε: «Μέσω αυτού του έργου, υπογραμμίζουμε πώς η ενεργειακή μετάβαση στη Γερμανία μπορεί να προχωρήσει επιτυχώς χάρη στην τοπική συνεργασία. Νιώθουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την εγχώρια αγορά μας. Από το 2020 έως το 2022, σχεδιάζουμε να επενδύσουμε περίπου ένα δισεκατομμύριο ευρώ καθαρά για να αναπτύξουμε το χαρτοφυλάκιο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη Γερμανία».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης