Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Το θαύμα της EΦΑ Ενεργειακή και τα ερωτήματα που προκύπτουν

Το θαύμα της EΦΑ Ενεργειακή και τα ερωτήματα που προκύπτουν
Η άνοδος της ΕΦΑ Ενεργειακή στα μερίδια μετρητών στην Θεσσαλονίκη αποτελεί γεγονός, καταλαμβάνοντας από τις πρώτες θέσεις, υψηλότερα από άλλες ισχυρές και μεγάλες εταιρίες, με ισχυρά brands.
Και βέβαια η ελεύθερη αγορά είναι εκείνη που δίνει τα εύσημα, αλλά η στρατηγική της ΕΦΑ εμφανίζει αποτελεσματικότητα λόγω της σχέσης της με την EDIL, που είναι βασικός υπεργολάβος της EΔΑ ΘΕΣΣ.
Η EDIL αναλαμβάνει για λογαριασμό της την υπεργολαβία του δικτύου φυσικού αερίου σε συγκεκριμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης και οι πωλητές της EDIL προωθούν την εγκατάσταση του εξοπλισμού από την ΕΦΑ Ενεργειακή, όπως αναφέρουν πληροφορίες της αγοράς.
Οι επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές επιβραβεύονται, το ερώτημα είναι εδώ ποιά είναι η μετοχική σχέση μεταξύ των δύο εταιριών, δηλαδή της EDIL και της ΕΦΑ Ενεργειακής και αν εμπίπτει το ζήτημα στις διατάξεις και στο πλαίσιο της ΡΑΕ σε σχέση με τα εταιρικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στην υπεργολαβία δικτύου και την εγκατάσταση εξοπλισμών.
Η "μικρή" ΕΦΑ Ενεργειακή εμφανίζεται δεύτερη δύναμη στους εμπορικούς πελάτες και πέμπτη δύναμη συνολικά σε μετρητές φυσικού αερίου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης