Επέκταση της Protium στην Σκωτία για έργα υδρογόνου 1 δισ. λιρών

Επέκταση της Protium στην Σκωτία για έργα υδρογόνου 1 δισ. λιρών
Ο Clipsham θα αναλάβει την καθοδήγηση της εταιρείας για τους πελάτες της σε όλες τις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου

Η εταιρεία πράσινων υπηρεσιών υδρογόνου Protium άνοιξε ένα γραφείο στη Σκωτία για να υποστηρίξει τον αγωγό έργων αξίας άνω των 1 δισεκατομμυρίων λιρών. Ο νέος διορισμένος επικεφαλής εμπορικός διευθυντής Jon Clipsham (κεντρική φωτογραφία) θα ηγηθεί του νέου γραφείου.

Όπως αναφέρεται, τα έργα της Protium καλύπτουν τομείς όπως οι αερομεταφορές, οι οδικές μεταφορές, τρόφιμα και ποτά. Η παρουσία της Protium στη Σκωτία «αιτιολογείται» για να υποστηρίξει τα αναπτυσσόμενα έργα της στην περιοχή, με τρεις πελάτες με έδρα τη Σκωτία και επιπλέον έργα.

Από την πλευρά του, ο Clipsham θα αναλάβει την καθοδήγηση της εταιρείας για τους πελάτες της σε όλες τις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των υφιστάμενων πελατών για απανθρακοποίηση των επιταχυνόμενων έργων της.

09_4.jpg


Σημαντική εμπειρία στον κλάδο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Clipsham έχει περάσει περισσότερα από 25 χρόνια στη βιομηχανία χημικών και περισσότερα από πέντε χρόνια στον πράσινο χώρο υδρογόνου. Προηγουμένως «ανέπτυξε πολλά από τα έργα που οδήγησαν στην ανάπτυξη του οικολογικού συστήματος πράσινου υδρογόνου στο Όρκνεϊ» και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Scottish Hydrogen and Fuel Cell Association (SHFCA).

Έχει μάλιστα κάνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα της Σκωτίας που είχαν για κύριο αντικείμενο το υδρογόνο και τις ΑΠΕ. Ο Clipsham εξέφρασε την χαρά του για το νέο αυτό βήμα, δηλώνοντας ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην Protium σε μια τόσο σημαντική και συναρπαστική στιγμή για την εταιρεία. Νιώθω περήφανος που μπορώ να μοιράζομαι το ίδιο όραμα με συναδέλφους του κλάδου.

Ευθυγραμμίζομαι πλήρως με την αποστολή της εταιρείας για δράση και αλλαγή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα και τους πελάτες της για τη στήριξη της εθνικής ενεργειακής μετάβασης».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης