Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Nordex: Παραγγελία για ανεμογεννήτριες αιολικών projects 55 MW στην Ιταλία

Nordex: Παραγγελία για ανεμογεννήτριες αιολικών projects 55 MW στην Ιταλία
Ο Όμιλος έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 33 GW αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 40 αγορές

Παραγγελίες για την προμήθεια ανεμογεννητριών με στροβίλους Delta4000 και δύο αιολικά projects συνολικής ισχύος 54,9 MW στην Ιταλία έλαβε η Nordex. Στις εν λόγω συμβάσεις περιλαμβάνεται ένα συμβόλαιο Premium Service για τις τουρμπίνες για μια αρχική περίοδο δύο ετών με διάφορες επιλογές επέκτασης για συνολικά έως και 10 χρόνια.

Η εγκατάσταση των στροβίλων θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2022 και η ολοκλήρωση των αιολικών πάρκων έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του ίδιου έτους. Και τα δύο αιολικά πάρκα θα κατασκευαστούν στην περιοχή Campania της νοτιοδυτικής Ιταλίας, σε οροσειρές 900 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Διευρύνονται οι δουλειές της Nordex

Από τις αρχές του 2021, ο Όμιλος Nordex έχει λάβει παραγγελίες συνολικά 143 MW από την Ιταλία. Μεταξύ αυτών είναι ένα πρώτο έργο με πέντε στροβίλους N163 / 5.X, τους μεγαλύτερους στροβίλους που θα εγκατασταθούν στην Ιταλία. Όλα τα έργα θα κατασκευαστούν κατά τη διάρκεια του 2022.

Ο Όμιλος έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 33 GW αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 40 αγορές και το 2020 δημιούργησε έσοδα 4,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Eπίσης, η εταιρεία απασχολεί σήμερα προσωπικό περίπου 8.500 ατόμων. Η κοινή παραγωγική ικανότητα περιλαμβάνει εργοστάσια στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδία και το Μεξικό.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων επικεντρώνεται στους χερσαίους στροβίλους της κατηγορίας 4 έως 5Χ MW, οι οποίοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τις απαιτήσεις της αγοράς χωρών με περιορισμένο χώρο και περιοχών με περιορισμένη χωρητικότητα δικτύου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης