Με «άρωμα» γυναίκας οι στρατηγικές συνεργασίες της Orsted στη Β.Αμερική

Με «άρωμα» γυναίκας οι στρατηγικές συνεργασίες της Orsted στη Β.Αμερική
Προτεραιότητα για την εταιρεία η δίκαιη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια

Η Orsted προσέλαβε την Kathleen Frangione ως επικεφαλής κυβερνητικών υποθέσεων και στρατηγικής αγοράς για τη Βόρεια Αμερική. Σε αυτόν τον νέο ρόλο, η Frangione θα ηγηθεί μιας ομάδας αφιερωμένης στην οικοδόμηση στρατηγικών συνεργασιών με τοπικούς, κρατικούς και ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, καθώς και στην ανάλυση της αγοράς για την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Orsted στη Βόρεια Αμερική.

Η Frangione θα καθοδηγήσει επίσης τη δέσμευση της Orsted για περιβαλλοντική δικαιοσύνη, - απόλυτη προτεραιότητα για την εταιρεία - καθώς επιδιώκει να επιτρέψει μια δίκαιη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια.

«Βαρύ» βιογραφικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή γίνεται από την Αmazon όπου ήταν επικεφαλής της περιβαλλοντικής πολιτικής. Χάραξε πολιτική για την κλιματική αλλαγή και άλλες περιβαλλοντικές προτεραιότητες. Πριν από την Amazon, η Frangione ήταν επικεφαλής σύμβουλος πολιτικής για τον κυβερνήτη του New Jersey Phil Murphy, όπου έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη των στόχων της πολιτείας για την καθαρή ενέργεια.

Πριν από την υπηρεσία της στο Garden State, πέρασε επίσης 15 χρόνια επικεντρωμένη στην πολιτική για την κλιματική αλλαγή στην Ουάσινγκτον, συμπεριλαμβανομένης της θητείας ως ανώτερης συμβούλου του Ειδικού Απεσταλμένου John Kerry ενώ βρισκόταν στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης