Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Back to School 2021: Επιστροφή στην τάξη με σχολικά είδη από τα Public!

Back to School 2021: Επιστροφή στην τάξη με σχολικά είδη από τα Public!
Τα Public φέρνουν μία νέα λειτουργία που θα διευκολύνει όλους τους γονείς, επιτρέποντάς τους να ξενοιάσουν
Η επιστροφή στα θρανία δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά μία τόσο ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία. Τα Public ήρθαν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα στη ζωή σου, ακόμα και αν πρόκειται για την αγορά των σχολικών ειδών, των βιβλίων και της σχολικής τσάντας. Και τι εννοούμε; Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις!

Τα Public φέρνουν μία νέα λειτουργία που θα διευκολύνει όλους τους γονείς, επιτρέποντάς τους να ξενοιάσουν. Με το νέο wizard που προστίθεται στην σελίδα με τα σχολικά, θα μπορείς πλέον να προσθέτεις  το όνομα του σχολείου αλλά και την τάξη στην οποία φοιτά το παιδί σου, και στη συνέχεια τα Public θα αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν τη σχολική λίστα με τα ψώνια σου! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις εσύ είναι να επιλέξεις τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σου. Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι δε θα χρειάζεται πλέον να δημιουργείς από το μηδέν τις δικές σου λίστες και να αγωνιείς για το αν έχεις επιλέξει τα σωστά προϊόντα. Πάμε όμως να δούμε μερικά προϊόντα που θα φανούν χρήσιμα σε όλους τους μαθητές ανεξάρτητα από το σχολείο στο οποίο φοιτούν.
Ας ξεκινήσουμε από τα σχολικά τετράδια, όπου οι μαθητές γράφουν όλες τις σημειώσεις, τις ασκήσεις και τη θεωρία που διδάσκονται. Μία καλή επιλογή είναι το τετράδιο Αντετοκούμπο, το οποίο διατίθεται με 80 φύλλα και 2 θέματα ή με 96 φύλλα και 3 θέματα, έχει σκληρό εξώφυλλο και οπισθόφυλλο και σπιράλ δέσιμο. Απαραίτητα εργαλεία για κάθε μαθητή είναι, φυσικά, ένα μολύβι, μια γόμα και μια ξύστρα. Το συγκεκριμένο μολύβι έχει ειδικό σχεδιασμό για να εφάπτεται σωστά σε κάθε χέρι, ενώ η ξύστρα διαθέτει δοχείο, ούτως ώστε να μη χρειάζεται να πάνε τα παιδιά μέχρι τον κάδο για να πετάξουν τα ξύσματά τους. Σίγουρα θα χρειαστούν και ένα μαρκαδοράκι για να υπογραμμίζουν ό,τι θεωρείται σημαντικό από κάθε κεφάλαιο που διδάσκονται. Μία καλή επιλογή, λοιπόν, αποτελεί ο μαρκαδόρος υπογράμμισης Swing 275 της Stabilo σε παστελ χρώμα Dash Lime. Το χρώμα αυτό διευκολύνει την ανάγνωση, καθώς είναι ξεκούραστο για τα μάτια. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε βέβαια να αναφέρουμε πως το μελάνι είναι υδατοδιάλυτο, ενώ διαθέτει τεχνολογία Anti-Dry-Out.

13-back-to-school-2021-public-02.pngΠάμε όμως να δούμε μερικά ακόμη είδη που δεν πρέπει να λείπουν από καμία σχολική λίστα. Μαθητής χωρίς σχολική τσάντα γίνεται; Δε γίνεται! Μία πολύ ωραία επιλογή για τους μικρούς και τους λίγο πιο μεγάλους φίλους μας είναι το σακίδιο Paul Frank Drifter Space Frank Drifter Space. Διαθέτει εσωτερική θήκη οργάνωσης, θήκη για laptop, ανατομική πλάτη για μεγαλύτερη άνεση, πλαϊνές θήκες για παγούρια, καθώς και ενισχυμένους ιμάντες πλάτης. Και να μην ξεχνάμε πως έχει και δίοδο για ακουστικά! Και... μιας και μιλήσαμε για παγούρι. Αφού οι ζέστες θα συνεχίσουν να επικρατούν στη χώρα για αρκετό ακόμη διάστημα, τα παιδιά θα συνεχίσουν να χρειάζονται δροσερό νερό. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα μπουκάλι θερμός της Coolbee που διατηρεί το νερό κρύο για έως και 24 ώρες;! Τέλος, μην ξεχνάς ποτέ να δίνεις στα παιδιά και ένα σνακ που θα τα κρατήσει χορτάτα μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, για να ανταπεξέλθουν στα απαιτητικά σχολικά ωράρια. Για να διατηρήσεις τα σνακ φρέσκα, τοποθετήστε τα σε ένα τσαντάκι φαγητού! Εμείς ξεχωρίσαμε τα σχέδια Teddy Kids και Candy, τα οποία διαθέτουν ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold©, ενώ θα καλύψουν κάθε γούστο.
 
Η επιστροφή στα θρανία πλησιάζει γι’ αυτό τρέξε σήμερα σε ένα κατάστημα Public ή επωφελήσου από τις νέες μοναδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τους. Χαρούμενη νέα σχολική χρονιά!

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης