Επιχειρήσεις

Cenergy Holdings: Συνδρομή 300.000 ευρώ στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

Cenergy Holdings: Συνδρομή 300.000 ευρώ στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών
Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα οριστούν σε συνεργασία με τις δημόσιες αρχές, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους αρμόδιους φορείς.

Η Cenergy Holdings πιστή στην δέσμευση της για υπεύθυνη λειτουργία προς ένα βιώσιμο μέλλον, στέκεται αλληλέγγυα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών. Με σκοπό τη στήριξη των κατοίκων, την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών και την πρόληψη ανάλογων καταστάσεων στο μέλλον, θα συνεισφέρει μέσω των θυγατρικών της Ελληνικά Kαλώδια (Hellenic Cables) και Σωληνουργεία Κορίνθου συνολικά 300.000 ευρώ.

Η συνεισφορά αφορά τόσο σε δράσεις και υλικά για την αποκατάσταση των υποδομών και του περιβάλλοντος, όσο και σε εξοπλισμό και μέσα για την πυροπροστασία. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα οριστούν σε συνεργασία με τις δημόσιες αρχές, την τοπική αυτοδιοίκηση και τους αρμόδιους φορείς.

Δεσμευόμενοι να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας σε όσους με αυταπάρνηση συμμετείχαν στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών, οι πράξεις των οποίων αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης