Ενέργεια

WATT+VOLT: Σε πλάνο ανάπτυξης η ηλεκτροκίνηση μέσα από τη διεύρυνση του δικτύου Chargespot

WATT+VOLT: Σε πλάνο ανάπτυξης η ηλεκτροκίνηση μέσα από τη διεύρυνση του δικτύου Chargespot
Το δίκτυο Chargespot είναι ιδιαιτέρως προσοδοφόρο και για τις επιχειρήσεις

Η τάση για υιοθέτηση της «πράσινης» ενέργειας στον τομέα της μετακίνησης είναι γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο. Η WATT+VOLT, στηρίζει ολοένα και περισσότερο την ηλεκτροκίνηση μέσα από το δίκτυο Chargespot που διαρκώς αποκτά νέα σημεία. Οι πιο πρόσφατες προσθήκες είναι:  η μεγάλη συνεργασία με τα ξενοδοχεία Grecotel, τα καταστήματα Istikbal (σε Κηφισό, Αγ. Παρασκευή, Λαμία και Λάρισα) αλλά και χώροι πολιτισμού όπως αυτός του Γυάλινου Μουσικού θέατρου (στην λεωφ. Συγγρού Αθηνών).


Μέσα από το δίκτυο
Chargespot καθώς και με την αντίστοιχη εφαρμογή που διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, η WATT+VOLT προσφέρει στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και τη δυνατότητα να εντοπίζουν εύκολα και με ασφάλεια τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης για να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους.

Το δίκτυο Chargespot είναι ιδιαιτέρως προσοδοφόρο και για τις επιχειρήσεις οι οποίες επωφελούνται με μοναδικά προνόμια όπως:

  • αποκτούν έσοδα από τις φορτίσεις
  • απολαμβάνουν οφέλη στον λογαριασμό ρεύματος
  • δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες τους και
  • αποδεικνύουν έμπρακτα την πράσινη στάση τους απέναντι στο περιβάλλον.

Στο https://chargespot.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για το Chargespot και να γίνουν μέλη του δικτύου Chargespot Business.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης