Τελευταία Νέα

«Πέταξαν» οι παραγγελίες της Nordex Ιούλιο - Αύγουστο

«Πέταξαν» οι παραγγελίες της Nordex Ιούλιο - Αύγουστο
Το 2022 είναι προγραμματισμένη η λειτουργία των ανεμογεννητριών 

Με δώδεκα νέα έργα αιολικών πάρκων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο Όμιλος Nordex μπόρεσε να καταγράψει μια επιτυχημένη λήψη παραγγελιών στη γερμανική αγορά τους τελευταίους καλοκαιρινούς μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος θα προμηθεύει ανεμογεννήτριες για έργα συνολικής ισχύος άνω των 123 MW στο Schleswig-Holstein, στην Κάτω Σαξονία, στο Βρανδεμβούργο και στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία. Όπως αναφέρεται, η εγκατάσταση και η λειτουργία των εν λόγω στροβίλων έχει προγραμματιστεί για το 2022.

Το μεγαλύτερο από αυτά τα έργα πρόκειται να εγκατασταθεί στο Βρανδεμβούργο. Για το σκοπό αυτό, ο Όμιλος Nordex θα προμηθεύσει έξι στρόβιλους N149 σε σωληνωτούς χαλύβδινους πύργους 125 μέτρων για αιολικό πάρκο με συνολική ισχύ 30,6 MW.

«Βλέπουμε μια περαιτέρω αύξηση της ζήτησης για τις ανεμογεννήτριές μας, στη Γερμανία. Ιδιαίτερα οι ανεμογεννήτριές μας στη σειρά Delta4000, πάνω από όλα οι N149 και N163, αντιπροσωπεύουν ένα σταθερά αυξανόμενο μερίδιο στους διαγωνισμούς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Karsten Brüggemann, Vice President Region Central & Managing Director της Nordex.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «Είμαστε σε πολύ καλή θέση για τη μελλοντική ενεργειακή ανάκαμψη στη Γερμανία, τις ανάγκες της αγοράς και ένα υψηλότερο επίπεδο αποδοχής. Ο τελευταίος στρόβιλος μας, για παράδειγμα, ο N163/6.X, διαθέτει, μεταξύ άλλων, ένα χαμηλό επίπεδο εκπομπών θορύβου σε συνδυασμό με μια πολύ υψηλή ονομαστική απόδοση».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης