Με επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια του Φ/Β πάρκου 10 MW της R Energy 1

Με επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια του Φ/Β πάρκου 10 MW της R Energy 1
Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο πάρκο και να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά του νέου σταθμού παραγωγής ενέργειας

Με επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια του Φ/Β πάρκου συνολικής ισχύος 10MW της R Energy 1 στο Στεφάνι Κορινθίας και το οποίο είναι το μεγαλύτερο Φ/Β πάρκο πλέον εν λειτουργία στην Πελοπόννησο και το δεύτερο μεγαλύτερο στην χώρα μας, που συνδέεται σε αυτόνομο δίκτυο. Το πάρκο εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσία πλειάδων Υπουργών και αξιωματούχων.

Ο Πρωθυπουργός ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γεώργιο Μ. Ρόκα, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο πάρκο και να ενημερωθεί για τα χαρακτηριστικά του νέου σταθμού παραγωγής ενέργειας.

Επίσης ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις αίθουσες επιμόρφωσης ΑΠΕ που έχει δημιουργήσει η R Energy 1, με σκοπό την εκμάθηση των παιδιών της περιοχής για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα οφέλη τους στην προστασία του περιβάλλοντος και εξέφρασε με ιδιαίτερα θερμά λόγια την ικανοποίηση του για την πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις κοινωνικές προεκτάσεις και οφέλη αυτών των έργων στις τοπικές κοινωνίες.

1_56.JPG


2_64.JPG


4_36.JPG


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης