Επιχειρήσεις

Στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. «επενδύει» ο Όμιλος Λιανικής Πώλησης Bazaar

Στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. «επενδύει» ο Όμιλος Λιανικής Πώλησης Bazaar
Tο κατάστημα Κολωνακίου «επενδύει» στην παραγωγή «πράσινης» ηλεκτρικής ενέργειας και αποκτά ουσιαστική Ενεργειακή Ανεξαρτησία

O Όμιλος ΗΡΩΝ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, και ο Όμιλος Καταστημάτων Λιανικής Πώλησης Bazaar, κάνουν το επόμενο βήμα στην πολυετή συνεργασία τους με το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. Το κατάστημα Bazaar στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας, γίνεται το πρώτο από τα 170 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας που συμμετέχει στο πρόγραμμα, μειώνοντας το ύψος του λογαριασμού του ρεύματός του και παράλληλα περιορίζοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.   

Μέσα από το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, το κατάστημα Κολωνακίου «επενδύει» στην παραγωγή «πράσινης» ηλεκτρικής ενέργειας και αποκτά ουσιαστική Ενεργειακή Ανεξαρτησία. Χωρίς την ανάγκη κοστοβόρας τοποθέτησης και συντήρησης  φωτοβολταϊκών, αλλά και χωρίς ύπαρξη στέγης για την εγκατάστασή τους, το κατάστημα Bazaar Κολωνακίου πλέον «παράγει» την ενέργεια που καταναλώνει από τα φωτοβολταϊκά του ΗΡΩΝΑ και της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε κάθε λογαριασμό του. Μάλιστα, η επιτυχημένη «επένδυση», συνοψίζεται στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο κατάστημα Bazaar, έχει πετύχει τον μηδενισμό της χρέωσης προμήθειας ρεύματός του. 

Επιπλέον, στην τρέχουσα περίοδο που το κόστος της ενέργειας έχει εκτοξευθεί διεθνώς, η αξία της ενέργειας που «παράγουν» οι πελάτες που έχουν επιλέξει πρόγραμμα ΕΝ.Α ανεβαίνει αντιστοίχως.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνουν ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις στο λογαριασμό τους που αντισταθμίζουν σημαντικό τμήμα των αυξήσεων της ενέργειας στο λογαριασμό τους, λειτουργώντας ως δίχτυ προστασίας.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας των δύο εταιρειών ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΗΡΩΝΑ κ. Γιώργος Δανιόλος δήλωσε: «Ο ΗΡΩΝ πρωτοπορεί στη συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Μέσα από τα καινοτόμα προγράμματά του, όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, επιδιώκει την ταχύτερη διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αλλά και τον περιορισμό του ενεργειακού κόστους νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Απόδειξη αυτών αποτελεί η συνεργασία του ΗΡΩΝΑ με τον Όμιλο Καταστημάτων Λιανικής πώλησης Bazaar στο πλαίσιο του ΕΝ.Α κάνοντας την αρχή από το κεντρικό κατάστημα του Κολωνακίου».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bazaar κ. Γιώργος Βερούκας δήλωσε: «Ο Όμιλος Καταστημάτων Λιανικής Πώλησης Bazaar εμπιστεύεται εδώ και καιρό τον ΗΡΩΝΑ και με χαρά επενδύει στο πρόγραμμα ΕΝ.Α Με 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρετούμε χιλιάδες πολίτες καθημερινά και μοιραία κατατασσόμαστε στους μεγάλους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας. Γι’ αυτό και το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α αποτελεί για εμάς ένα χρήσιμο εργαλείο για τον περιορισμό του ενεργειακού κόστους και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Ομίλου μας και παράλληλα, μαζί με τις υπόλοιπες δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής υπευθυνότητας που πραγματοποιούμε, είναι η έμπρακτη συμβολή μας προς ένα βιώσιμο μέλλον.»

Οι δύο Όμιλοι, μέσα από τη συνεχιζόμενη συνεργασία τους, διευρύνουν τον κύκλο των επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην ανάδειξη της βιώσιμης ανάπτυξης με την κατανάλωση ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης