Επιχειρήσεις

H MAS αντιπρόσωπος και διανομέας της AEG Power Solutions στην Ελλάδα

H MAS αντιπρόσωπος και διανομέας της AEG Power Solutions στην Ελλάδα
Η AEG Power Solutions έχει δεκαετίες εμπειρίας σε UPS και ηλεκτρονικά συστήματα ισχύος, στην ενσωμάτωση δικτύου, και αξιοποιεί την τεχνογνωσία μετατροπής, ώστε να σχεδιάσει και να προσφέρει λύσεις για εφαρμογές αποθήκευσης ενέργειας

H MAS Α.Ε ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας με 45 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ισχύος και ενέργειας, προχώρησε σε συνεργασία με την AEG Power Solutions αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία και την διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Η AEG Power Solutions, έχοντας πίσω της πάνω από ένα αιώνα εμπειρία, μπορεί να εξασφαλίσει συνεχή διαθεσιμότητα ισχύος και την ασφαλή λειτουργία κρίσιμων εφαρμογών χάρη σε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων και υπηρεσιών τροφοδοσίας: AC και DC UPS, φορτιστές μπαταριών, συστήματα ανορθωτών, καθώς και πλήρως προσαρμοσμένα συστήματα UPS σύμφωνα με τις προδιαγραφές πελατών.

Η AEG Power Solutions ανέπτυξε μια διακεκριμένη τεχνογνωσία και ικανότητες μηχανικής παγκόσμιας κλάσης σε AC και DC τεχνολογίες ισχύος, και καλύπτουν όλες τις μορφές ενέργειας, συμβατικής και ανανεώσιμης. Η AEG Power Solutions έχει δεκαετίες εμπειρίας σε UPS και ηλεκτρονικά συστήματα ισχύος, στην ενσωμάτωση δικτύου, και αξιοποιεί την τεχνογνωσία μετατροπής, ώστε να σχεδιάσει και να προσφέρει λύσεις για εφαρμογές αποθήκευσης ενέργειας.

Η MAS Α.Ε. ως κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας, προσφέρει προηγμένες λύσεις αυτοματισμού, ελέγχου και εποπτείας για τον κλάδο της Ενέργειας, του Πετρελαίου, του Φυσικού αερίου, καθώς και της βαριάς βιομηχανίας και της Ναυτιλίας. Η εταιρεία διαθέτοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών, σύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμα τεχνολογία λογισμικού και προπάντων τεχνογνωσία και κατάρτιση, συμβάλλει αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό μονάδων παραγωγής ενέργειας – και με την προώθηση λύσεων ΑΠΕ -, διυλιστηρίων και άλλων βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Ο Strategy & Commercial Manager της MAS A.E. κύριος Ευάγγελος Μακρινός δήλωσε: «Η τεχνολογία της AEG Power Solutions ασφαλίζει την πηγή ενέργειας και διασφαλίζει την ποιότητα και την διαχείρισή της, προσφέροντας αξιοπιστία. Η νέα αυτή συνεργασία μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού διευρύνει το ήδη υπάρχον χαρτοφυλάκιο της MAS και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς μία ολιστική προσέγγιση για τον ευρύτερο κλάδο της Ενέργειας, αλλά και όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούμαστε»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης