Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Και το Κύπελλο Ελλάδας αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Και το Κύπελλο Ελλάδας αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Οι μεταδόσεις ξεκινούν σήμερα με επιλεγμένους νοκ-άουτ αγώνες της 5ης φάσης

 

Η COSMOTE TV εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου, του θεσμού των μεγάλων εκπλήξεων. Για δωδέκατη συνεχή χρονιά, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταφέρουν την αγωνιστική δράση, από την 5η φάση μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Το Κύπελλο Ελλάδας έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που περιλαμβάνει περισσότερες από 60 κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα και άλλα δημοφιλή αθλήματα και πάνω από 8.000 ώρες live μεταδόσεων.

Η δράση του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινά σήμερα (26/10) με τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις της 5ης Φάσης, στην οποία συμμετέχουν 24 ομάδες. Οι 12 που θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, θα περάσουν στη Φάση των 16, μαζί με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν οκτώ παιχνίδια της 5ης Φάσης, καθώς και το σύνολο των αναμετρήσεων από τη Φάση των 16 έως και τον μεγάλο τελικό της 21ης Μαΐου 2022.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων της COSMOTE TV για την 5η Φάση:

Τρίτη 26/10

 

15:00

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης

COSMOTE SPORT2HD

17:15

Λάρισα - ΠΑΣ Γιάννινα

COSMOTE SPORT1HD

Τετάρτη 27/10

15:00

Ξάνθη - Ιωνικός

COSMOTE SPORT1HD

17:15

Πανσερραϊκός - Βόλος ΝΠΣ

COSMOTE SPORT3HD

19:00

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

COSMOTE SPORT2HD

21:30

Παναχαϊκή - Παναιτωλικός

COSMOTE SPORT1HD

Πέμπτη 28/10

17:15

Τρίκαλα - Νίκη Βόλου

COSMOTE SPORT2HD

Τετάρτη 3/11

15:00

Κηφισιά - Απόλλων Σμύρνης

COSMOTE SPORT7HD

Ο απόλυτος ποδοσφαιρικός προορισμός

Η COSMOTE TV «παίζει μπάλα» σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσφέροντας πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα στους συνδρομητές της. Για πρώτη φορά, από τη φετινή σεζόν, 8 από τις 14 ομάδες της Super League Interwetten παίζουν αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT. Εκτός Ελλάδος, τα COSMOTE SPORT «σκοράρουν» στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, καλύπτοντας σε αποκλειστικότητα, όλο το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, καθώς και τη νεοσύστατη διοργάνωση UEFA Europa Conference League. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, η COSMOTE TV προβάλλει τους αγώνες των UEFA European Qualifiers για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022

Πλούσια δράση, με πληθώρα ζωντανών μεταδόσεων, έρχεται και από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Premier League, Lega Serie A, Liga Portugal, Russian Premier Liga, Scottish Premiership), καθώς και τα κύπελλα Αγγλίας (FA Cup), Ισπανίας (Copa del Rey) και τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής (Copa Libertadores, Copa Sudamericana).

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης