Τελευταία Νέα
Ενέργεια

EIA: Μειώθηκε η παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ τον Αύγουστο, αυξηθήκε του φυσικού αερίου

EIA: Μειώθηκε η παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ τον Αύγουστο, αυξηθήκε του φυσικού αερίου
Η μηνιαία παραγωγή φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 1,3 bcfd τον Αύγουστο σε υψηλό 17 μηνών στα 106,0 bcfd

 

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 185.000 βαρέλια ημερησίως τον Αύγουστο στα 11,14 εκατομμύρια bpd, από τα αναθεωρημένα 11,33 εκατομμύρια bpd τον Ιούνιο, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών των ΗΠΑ σε μηνιαία έκθεση.

Η υπεράκτια παραγωγή αργού μειώθηκε κατά 312.000 βαρέλια την ημέρα τον μήνα, ανέφερε η έκθεση της ΕΙΑ. Η υπεράκτια παραγωγή χτυπήθηκε στα τέλη Αυγούστου από τον τυφώνα Ida και οι περισσότερες υπεράκτιες μονάδες του Κόλπου βρέθηκαν εκτός σύνδεσης.
Οι τρεις μεγαλύτερες πολιτείες παραγωγής, το Τέξας, το Νέο Μεξικό και η Βόρεια Ντακότα, παρουσίασαν μέτρια αύξηση στην παραγωγή.
Η ζήτηση βενζίνης ήταν 9,1 εκατομμύρια bpd τον μήνα, ενώ η ζήτηση για ντίζελ και άλλα καύσιμα απόσταξης ήταν 3,9 εκατομμύρια bpd, σύμφωνα με την έκθεση.

Εν τω μεταξύ, η μηνιαία ακαθάριστη παραγωγή φυσικού αερίου σε 48 πολιτείες των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 1,3 δισεκατομμύρια κυβικά πόδια την ημέρα (bcfd) τον Αύγουστο σε υψηλό 17 μηνών στα 106,0 bcfd, ανέφερε η EIA στη μηνιαία έκθεσή της για την παραγωγή .

Ήταν η πρώτη φορά που η παραγωγή φυσικού αερίου αυξήθηκε για τρεις συνεχόμενους μήνες από τον Ιανουάριο.

Η ακαθάριστη παραγωγή φυσικού αερίου έφθασε στα 107,4 bcfd τον Νοέμβριο του 2019. Στις κορυφαίες πολιτείες παραγωγής φυσικού αερίου, η παραγωγή αυξήθηκε κατά 0,2% στο Τέξας σε 29,4 bcfd τον Αύγουστο και 3,9% στην Πενσυλβάνια σε ρεκόρ 21,8 bcfd.

Η παραγωγή κορυφώθηκε στα 30,3 bcfd στο Τέξας τον Ιανουάριο του 2020.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης