Επιχειρήσεις

ElvalHalcor: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας προσφοράς των ομολόγων

ElvalHalcor: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας προσφοράς των ομολόγων

Η Δημόσια Προσφορά των ομολόγων ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 12/11. Από 17/11 η έναρξη διαπραγμάτευσης των ομολογιών.

Σχετικά Άρθρα

Η εταιρεία «ElvalHalcor» ανακοινώνει ότι από την 8.11.2021 θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού το εγκριθέν στην από 8.11.2021 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ενημερωτικό Δελτίο, αναφορικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου (εφεξής «ΚΟΔ») από την Εταιρεία, συνολικού ποσού κατά κεφάλαιο έως 250.000.000 ευρώ, διάρκειας επτά (7) ετών, διαιρούμενου σε έως 250.000 άυλες, κοινές, ανώνυμες, ομολογίες με ονομαστική αξία εκάστης 1.000 ευρώ (εφεξής οι «Ομολογίες»), σύμφωνα με την από 5.11.2021 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας και την αυθημερόν απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου (εφεξής «Έκδοση»).
Οι Ομολογίες που πρόκειται να εκδοθούν θα διατεθούν προς κάλυψη από το επενδυτικό κοινό μέσω δημόσιας προσφοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας (εφεξής «Δημόσια Προσφορά»), με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (εφεξής «Η.ΒΙ.Π.») του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής «Χ.Α.»).
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά τη συνεδρίαση της 5.11.2021, διαπίστωσε την καταρχήν συνδρομή των προϋποθέσεων εισαγωγής των Ομολογιών στην Κατηγορία Διαπραγμάτευσης Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α. Κατωτέρω, παρατίθεται το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς της έκδοσης του ΚΟΔ και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α., το οποίο έχει ως εξής:
1111_2_1.jpg
22222_1.jpg
Σημειώνεται, ότι το ως άνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης