Επικαιρότητα

Εύσημα Scholz στην Ελλάδα: Στη σωστή τροχιά της ανάκαμψης και της ανάπτυξης τα πράγματα

Εύσημα Scholz στην Ελλάδα: Στη σωστή τροχιά της ανάκαμψης και της ανάπτυξης τα πράγματα
«Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια», είπε ο νέος Καγκελάριος της Γερμανίας Olaf Scholz και απένειμε εύσημα στις προσπάθειες της Ελλάδας για οικονομική ανάκαμψη και ανάπτυξη
Σχετικά Άρθρα
Εύσημα στις προσπάθειες της Ελλάδας για οικονομική ανάκαμψη και ανάπτυξη απένειμε ο νέος Καγκελάριος της Γερμανίας, Olaf Scholz, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα 10/12 από τις Βρυξέλλες, μαζί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Von Der Layen.
Ερωτηθείς για την Ελλάδα, ο Olaf Scholz  είπε ότι «έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να συνεργαστούμε με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Το ίδιο ισχύει και όταν ήμουν υπουργός Οικονομικών.
Ο κόσμος στην Ελλάδα το έχει καταλάβει.
Τώρα στην Ελλάδα τα πράγματα πάνε προς τη σωστή τροχιά της ανάκαμψης και της ανάπτυξης και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ πολύ».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι την ίδια άποψη με εκείνον έχει και ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, C. Lidner.
Σε ό,τι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, ο Olaf Scholz είπε ότι όλα τα κράτη-μέλη έχουν κατανοήσει τη χρησιμότητα και τις ευκαιρίες που δίνει το Ταμείο Ανάκαμψης.
Τόνισε, επίσης, ότι η Ευρώπη πρέπει να είναι ενωμένη στη μάχη κατά της covid19 και υπογράμμισε ότι «πρέπει να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και κυρίαρχη Ευρωπαϊκή Ένωση».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης