Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης - Που εντοπίζονται διακοπές

Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης - Που εντοπίζονται διακοπές
Οι εργασίες αποκατάστασης συνεχίζονται με προβλήματα, καθώς δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη η πρόσβαση οδικώς στα σημεία των βλαβών
Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα”. Οι εργασίες αποκατάστασης συνεχίζονται με προβλήματα, καθώς δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη η πρόσβαση οδικώς στα σημεία των βλαβών.

Χθες το βράδυ στην Αττική υπήρχαν ζημιές σε 53 γραμμές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα συνεργεία του Διαχειριστή αποκατέστησαν τις βλάβες σε 4 γραμμές και σε σημαντικά τμήματα άλλων 12. Οι βλάβες εντοπίζονται κυρίως στα βόρεια προάστια, στα Μεσόγεια και σε ορισμένους Δήμους των νοτίων προαστίων.

 «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους πολίτες που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα. Έχουμε πάνω από 5.000 βλάβες σε όλη την Αττική, σε αρκετές γραμμές ηλεκτροδότησης. Έχουμε σοβαρά προβλήματα και οι ελάχιστοι τεχνικοί που είμαστε, προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις βλάβες», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών στη ΔΕΗ.

«Έχουμε πάνω από 5.000 βλάβες σε όλη την Αττική, σε αρκετές γραμμές ηλεκτροδότησης. Έχουμε σοβαρά προβλήματα και οι ελάχιστοι τεχνικοί που είμαστε, προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις βλάβες», δήλωσε.

Στην Αρτέμιδα Αττικής πολλά νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα για πάνω από 13 ώρες και συγκεκριμένα από τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας έως τη 01.00 το πρωί της Τρίτης.

Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση είναι μεταξύ άλλων:

    Χαλάνδρι

    Μαρούσι

    Ψυχικό

    Μεταμόρφωση

    Ν. Φιλαδέλφεια

    Ηράκλειο

    Πεύκη

    Κερατέα

    Καλύβια

    Κορωπί

    Πάλληνη

    Πικέρμι

    Ντράφι

    Γραμματικό

    Μαραθώνας

    Αλεποχώρι

    Πόρτο Γερμενό

    Βύρωνας

    Καρέας

    Γλυφάδα

    Βούλα

    Ν. Σμύρνη

    Άλιμο

    Σαλαμίνα

    Άγιος Δημήτριος

    Πειραιάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης