Επικαιρότητα

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο Τσίπρας - Η στάση του ΚΙΝΑΛ

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο Τσίπρας - Η στάση του ΚΙΝΑΛ
Στο Κίνημα Αλλαγής ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκάλεσε σύσκεψη με συνεργάτες του προκειμένου να χαράξουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν

Η συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης αναμένεται να αρχίσει αύριο το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, τα μεσάνυχτα, με την ονομαστική ψηφοφορία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εκτάκτως τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής και μετά από μια σφοδρότατη κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό κατέθεσε πρόταση μομφής, λέγοντας «να φύγετε κύριοι της κυβέρνησης, γιατί δεν αξίζει στην κοινωνία και στη χώρα αυτή η παρακμή. Ζήτησα εκτάκτως τον λόγο για να καταθέσω πρόταση μομφής εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».

H στάση του ΚΙΝΑΛ

Στο Κίνημα Αλλαγής ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκάλεσε σύσκεψη με συνεργάτες του προκειμένου να χαράξουν την γραμμή που θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση, όπως είχε κάνει άλλωστε και με την προηγούμενη. Ο Ν. Ανδρουλάκης αναμένεται να τοποθετηθεί επ’ αυτού (πριν τους άλλους αρχηγούς) απόψε στις 19:15 σε συνέντευξη στο Open την οποία είχε προγραμματίσει πριν από την εξέλιξη της Βουλής.

www.worldenergynews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης