Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Υποχωρούν συγκεκριμένοι περιορισμοί από αύριο (19/2) - Τι ισχύει

Υποχωρούν συγκεκριμένοι περιορισμοί από αύριο (19/2) - Τι ισχύει
Παραμένουν ψηλά τα κρούσματα και οι θάνατοι
Με την πανδημία να βρίσκεται σε μια φάση σταθεροποίησης και σταδιακής αποκλίμακωσης, αν και ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων παραμένει σε υψηλά επίπεδα, από αύριο Σάββατο 19/2 εισερχόμαστε σε νέα φάση, καθώς αίρονται πολλά περιοριστικά μέτρα.
 
Συγκεκριμένα, από αύριο 19/2 επιστρέφουν οι όρθιοι πελάτες στη διασκέδαση – θα επιτρέπονται μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι στους κλειστούς χώρους -, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αυξάνεται η πληρότητα στα γήπεδα, επιστρέφουν οι σχολικές εκδρομές και μειώνεται περαιτέρω το ποσοστό τηλεργασίας στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.
Κυβέρνηση και ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή η διαδικασία χαλάρωσης και άρσης των περιορισμών θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες, καθώς απώτερος στόχος είναι να έχουν αρθεί όλα τα μέτρα στα τέλη Μαρτίου.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η πανδημία τελείωσε, υποστηρίζοντας πως πλέον με το ποσοστό των εμβολιασμένων, με τα νέα εμβόλια και τα αντιικά φάρμακα, με τις νέες θεραπείες και πρωτόκολλα, μπορούμε πλέον να συνυπάρξουμε με τον ιό.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης