Ενέργεια

Πούτιν: H Ρωσία τηρεί τις ενεργειακές της δεσμεύσεις, παράνομες οι κυρώσεις

Πούτιν: H Ρωσία τηρεί τις ενεργειακές της δεσμεύσεις, παράνομες οι κυρώσεις
Η Ρωσία μπορεί να επιλύσει ήρεμα τα προβλήματα της δήλωσε ο Πούτιν

Η Ρωσία τηρεί τις δεσμεύσεις της σε σχέση με τις ενεργειακές προμήθειες δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης, αφότου οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να διακόψουν τις εισαγωγές πετρελαίου από τη Ρωσία.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι οι κυρώσεις που επέβαλε η Δύση στη Ρωσία είναι παράνομες και πως οι δυτικές κυβερνήσεις εξαπατούν τους λαούς τους. Η Ρωσία μπορεί να επιλύσει ήρεμα τα προβλήματα της.
Μιλώντας κατά την διάρκεια της κυβερνητικής σύσκεψης ο υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, είπε ότι η Ρωσία έχει λάβει μέτρα για να περιορίσει τις εκροές κεφαλαίων και ότι η χώρα θα εξυπηρετεί τα εξωτερικά της δάνεια σε ρούβλια.

Οι τιμές των τροφίμων παγκοσμίως θα αυξηθούν περεταίρω εάν οι δυτικές χώρες εντατικοποιήσουν τις πιέσεις προς την Ρωσία, που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός λιπασμάτων στον κόσμο, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης.
Ο Ρώσος υπουργός Αγροτικής Οικονομίας Ντμίτρι Πατρούσεφ δήλωσε κατά την διάρκεια της κυβερνητικής σύσκεψης της οποίας προήδρευσε ο Πούτιν, ότι η ασφάλεια των τροφίμων είναι διασφαλισμένη και ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις δεσμεύσεις της στον τομέα των εξαγωγών για τις παγκόσμιες αγορές αγροτικών προϊόντων.

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης