Ενέργεια

ΕΙΑ: Προβλέπεται αλματώδης Απρίλιος στην παραγωγή σχιστόλιθου των ΗΠΑ

ΕΙΑ: Προβλέπεται αλματώδης Απρίλιος στην παραγωγή σχιστόλιθου των ΗΠΑ
Αισιόδοξη η εκτίμηση της έκθεσης ΕΙΑ
Σχετικά Άρθρα

Η παραγωγή σχιστολιθικού πετρελαίου των ΗΠΑ στις επτά πιο παραγωγικές λεκάνες αναμένεται να σημειώσει τη μεγαλύτερη άνοδο από τον Μάρτιο του 2020, σύμφωνα με νέα στοιχεία της ΕΙΑ.

Η έκθεση για την παραγωγικότητα γεωτρήσεων της Energy Information εκτιμά ότι η συνολική παραγωγή στις επτά μεγάλες λεκάνες σχιστόλιθου των ΗΠΑ θα αυξηθεί κατά 117.000 bpd τον επόμενο μήνα, στα 8,708 εκατομμύρια bpd.

Για τον Απρίλιο, η EIA βλέπει τώρα το αργό πετρέλαιο των ΗΠΑ στο Permian να αυξάνεται από 5,138 εκατομμύρια bpd σε 5,208 εκατομμύρια bpd (αύξηση 70.000 bpd). Το Eagle Ford αναμένεται να δει τη δεύτερη μεγαλύτερη άνοδο με άνοδο 23.000 bpd στα 1,146 εκατομμύρια bpd. Το Bakken αναμένεται να αυξηθεί κατά 16.000 bpd.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΙΑ έχει υπολογίσει πως ο αριθμός των γεωτρήσεων που έχουν ξεκινήσει αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί (DUC), μειώθηκε κατά 156 σε 4.372 για τον μήνα Φεβρουάριο. Μάλιστα, η καταμέτρηση DUC θεωρείται συχνά ένα καμπανάκι για την κατάσταση της βιομηχανίας πετρελαίου. Οι υψηλότεροι αριθμοί DUC συχνά σηματοδοτούν ότι οι εταιρείες πετρελαίου αισθάνονται άνετα να ξοδεύουν χρήματα σε πηγάδια που είναι ημιτελή και δεν παράγουν. Ο αριθμός των DUC στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώνεται από τα μέσα του 2020

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο η ΕΙΑ υπολογίζει τα πηγάδια DUC έχει αμφισβητηθεί, καθώς υπάρχουν πολλά πηγάδια που είναι ημιτελή εδώ και χρόνια και είναι εξαιρετικά απίθανο να ολοκληρωθούν ποτέ.

Αναλυτικά τα στοιχεία του παρακάτω πίνακα

546546.jpg

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης