Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΡΑΕ: Παράταση της υποβολής προσφορών του διαγωνισμού για την ενισχυμένη εποπτεία αγοράς

ΡΑΕ: Παράταση της υποβολής προσφορών του διαγωνισμού για την ενισχυμένη εποπτεία αγοράς
Όλα τα κριτήρια ορίζονται στα έγγραφα της σύμβασης, η οποία έχει διάρκεια 18 μηνών με δυνατότητα παράτασης σε ορισμένες περιπτώσεις

Την παράταση της υποβολής προσφορών αποφάσισε η ΡΑΕ για τον διαγωνισμό που θα αναλάβει να αναδιοργανώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον της Ρυθμιστικής Αρχής, απλουστεύοντας διαδικασίες για την ενίσχυση της διοικητικής της ικανότητας και την ενδυνάμωση του ρυθμιστικού και εποπτικού της ρόλου στον τομέα της Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών από 28/4/2022 παρατείνεται έως και την 30/5/2022 και η ημερομηνία αποσφράγισης από 29/4/2022 μετατίθεται σε 31/5/2022 (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά την απόφαση).

Οι στόχοι του έργου

Το έργο, εκτιμώμενης συνολικής αξίας 798.879,64 ευρώ (χωρίς τον ΦΠΑ) προβλέπει “την υλοποίηση παρεμβάσεων αναβάθμισης των λειτουργιών των οργανικών μονάδων της ΡΑΕ και των εργαλείων που χρησιμοποιεί για τη βελτίωση και την ενδυνάμωση του ρυθμιστικού περιβάλλοντος στον τομέα της ενέργειας, διασφαλίζοντας συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού για τις επιχειρήσεις του τομέα, ενώ παράλληλα, ενισχύεται η εξωστρέφειά τους, καθώς ωθούνται στην παροχή ποιοτικότερων και καινοτόμων υπηρεσιών, καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς και των καταναλωτών”, όπως αναφέρει σχετικά η απόφαση της ΡΑΕ

Διάρκειας 18 μηνών η σύμβαση

Η σύμβαση με τον ανάδοχο δεν υποδιαρείται σε τμήματα, ενώ η τιμή δεν είναι το μόνον κριτήριο ανάθεσης. Όλα τα κριτήρια ορίζονται στα έγγραφα της σύμβασης, η οποία έχει διάρκεια 18 μηνών με δυνατότητα παράτασης σε ορισμένες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση η τροποποίηση της συμβατικής διάρκειας της σύμβασης τελεί υπό την αίρεση της σύμφωνης γνώμης της Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου (ΕΥΣΤΑ).
Εναλλακτικές προσφορές δεν θα γίνουν δεκτές, ενώ δεν προβλόπονται δικαιώματα προαίρεσης .
Ας σημειωθεί τέλος ότι η σύμβαση σχετίζεται με έργο ή/και πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από τα Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2021»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης