Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Επιδότηση καυσίμων: Ανοιχτή παραμένει η πλατφόρμα

Επιδότηση καυσίμων: Ανοιχτή παραμένει η πλατφόρμα
Η πλατφόρμα επιδότησης καυσίμων δέχεται αιτήσεις από όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τον λήγοντα αριθμό του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου

Ανοιχτή παραμένει η πλατφόρμα Fuel Pass, μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες υποβάλλουν αιτήσεις για την επιδότηση καυσίμων.

Υπενθυμίζεται ότι από το Σάββατο η πλατφόρμα επιδότησης καυσίμων δέχεται αιτήσεις από όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τον λήγοντα αριθμό του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα

Ο πολίτης εισέρχεται στο Fuel Pass χρησιμοποιώντας τους κωδικούς Taxisnet, είτε απευθείας μέσω του vouchers.gov.gr είτε από το gov.gr, στην ενότητα «Πολίτης και Καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις».

Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της αίτησης μέσω ΚΕΠ. Όλα τα στοιχεία του πολίτη αντλούνται αυτόματα μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Η οικονομική ενίσχυση μπορεί να γίνει κατ' επιλογή κάθε δικαιούχου με δύο τρόπους: Είτε εκδίδοντας άυλη ψηφιακή κάρτα, την οποία οι δικαιούχοι χρησιμοποιούν για να πληρώνουν μέσω του έξυπνου κινητού τους την αγορά υγρού καυσίμου είτε μέσω απευθείας καταβολής του ποσού επιδότησης σε IBAN του δικαιούχου, για όσους δεν διαθέτουν έξυπνη συσκευή ή δεν επιθυμούν να τη χρησιμοποιήσουν σε αυτήν τη διαδικασία.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης