Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία προελαύνει σε Donbass, Izyum, Severodonetsk, εδραιώνει κυριαρχία στην νότια Ουκρανία

Η Ρωσία προελαύνει σε Donbass, Izyum, Severodonetsk, εδραιώνει κυριαρχία στην νότια Ουκρανία
Οι ρωσικές δυνάμεις οχυρώνουν κατεχόμενους οικισμούς κατά μήκος του νότιου άξονα, ενδεικτικό των ρωσικών στόχων για μόνιμο έλεγχο της περιοχής
Οι ρωσικές δυνάμεις πιθανότατα έχουν εγκαταλείψει τον στόχο της ολοκλήρωσης μιας μεγάλης κλίμακας περικύκλωσης ουκρανικών μονάδων από την πόλη του Donetsk έως το Izyum για να ολοκληρώσουν την κατάληψη της Περιφέρειας Luhansk.
H ρωσική στρατιωτική διοίκηση έχει την ικανότητα να φτάσει στα διοικητικά σύνορα της Περιφέρειας Luhansk.
Η ρωσική στρατιωτική διοίκηση πιθανότατα θα δώσει προτεραιότητα στη Μάχη του Severodonetsk στην ανατολική Περιφέρεια του Donetsk.
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν μια συντονισμένη προσπάθεια για την κατάληψη του Severodonetsk από τα βόρεια και τα νότια, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα μια πιο περιορισμένη περικύκλωση των ουκρανικών στρατευμάτων από ότι αρχικά αναμενόταν.
 
 
Οι αποτυχημένες ρωσικές προσπάθειες να διασχίσουν τον ποταμό Siverskyi κοντά στην Kreminna μπορεί να μετατοπίσουν τις ρωσικές επιχειρήσεις περικύκλωσης πιο ανατολικά, πιο κοντά στο Severodonetsk μέσω Rubizhne, αντί να διεξάγουν ευρύτερη περικύκλωση κατά μήκος πολλών αξόνων.
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν επίσης περιορίσει πιθανώς τις προελεύσεις προς το Slovyansk από το Izyum, πιθανώς λόγω του αργού ρυθμού της επιθετικής επιχείρησης.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης