Ενέργεια

Πρότυπα συμβολαίων και λογαριασμών ρεύματος καθιερώνει η ΡΑΕ

Πρότυπα συμβολαίων και λογαριασμών ρεύματος καθιερώνει η ΡΑΕ

Yπόδειγμα Λογαριασμού Κατανάλωσης ΧΤ

 

Με απόφαση που αναρτήθηκε αργά απόψε στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ καθιερώνονται πρότυπα συμβολαίων και λογαριασμών ηλεκτροδότησης για το σύνολο των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας.Τα πρότυπα περιλαμβάνονται σε απόφαση της ΡΑΕ που εκδόθηκε μετά από μακρά διαβούλευση και αφορά τα τιμολόγια χαμηλής τάσης.
Τα πρότυπα περιλαμβάνονται σε απόφαση της ΡΑΕ που εκδόθηκε μετά από μακρά διαβούλευση και αφορά τα τιμολόγια χαμηλής τάσης.
Η υιοθέτηση των συμβολαίων δεν είναι υποχρεωτική αλλά η ΡΑΕ όπως αναφέρει στην απόφασή της θα δημοσιεύσει στις 30 Ιουνίου θετική αναφορά των προμηθευτών που έχουν υιοθετήσει το πρότυπο συμβόλαιο και στις 31 Ιουλίου θετική αναφορά για τους προμηθευτές που έχουν υιοθετήσει το υπόδειγμα λογαριασμού.

Τροποποίηση της Απόφαση της ΡΑΕ «Κατευθυντήριες Οδηγίες για την υιοθέτηση πρότυπου εγγράφου «Αίτησης Προσφοράς Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας ΧΤ» και υποδείγματος «Λογαριασμού Κατανάλωσης ΧΤ» για την ενδυνάμωση των καταναλωτών και την ενίσχυση των αρχών της διαφάνειας, της ευχερούς κατανόησης και της συγκρισιμότητας σε προσυμβατικό και συμβατικό πλαίσιο».

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης