ΡΑΕ: Οδηγίες προς Διαχειριστές για Εξέλιξη Αιτήσεων Χορήγησης Προσφορών Σύνδεσης ΑΠΕ, ΣΗΘΥΑ, Αποθήκευσης

ΡΑΕ: Οδηγίες προς Διαχειριστές για Εξέλιξη Αιτήσεων Χορήγησης Προσφορών Σύνδεσης ΑΠΕ, ΣΗΘΥΑ, Αποθήκευσης
Η παρούσα Απόφαση κοινοποιείται στις εταιρείες «ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» και «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.», αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΡΑΕ και δημοσιεύεται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

Οδηγίες προς τους διαχειριστές δίνονται βάσει απόφασης της ΡΑΕ για την ανάρτηση στοιχείων στην ιστοσελίδα τους, αναφορικά με την εξέλιξη αιτήσεων για τη χορήγηση προσφορών σύνδεσης μονάδων ΑΠΕ, ΣΗΘΥΑ, Αποθήκευσης, Αντλησιοταμίευσης και Υβριδικών στο ΕΣΜΗΕ και στο ΕΔΔΗΕ.

Μεταξύ άλλων στην απόφαση αναφέρεται ότι έως 1.8.2022, οι ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ να δημοσιεύσουν και να επικαιροποιούν σε μηνιαία βάση, καταλόγους με τυχόν υφιστάμενα εκκρεμή αιτήματα χρηστών των ανωτέρω κατηγοριών, με ημερομηνία υποβολής πριν την 1.1.2020.

Οι κατάλογοι αυτοί αναρτώνται σε μορφή εύκολα επεξεργάσιμη από τυχόν ενδιαφερόμενους, με τη χρήση λογισμικού επεξεργασίας λογιστικών φύλλων.Η παρούσα Απόφαση κοινοποιείται στις εταιρείες «ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» και «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.», αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΡΑΕ και δημοσιεύεται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά

www.worldenergynews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης