Ενέργεια

Reuters: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού και βενζίνης στις ΗΠΑ

Reuters: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού και βενζίνης στις ΗΠΑ

Τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά περίπου 400.000 βαρέλια την εβδομάδα έως τις 5 Αυγούστου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις

 

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου και βενζίνης στις ΗΠΑ μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα αποθέματα αποστάγματος παρέμειναν αμετάβλητα, σύμφωνα με προκαταρκτική δημοσκόπηση του Reuters τη Δευτέρα.

Πέντε αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters υπολόγισαν κατά μέσο όρο ότι τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά περίπου 400.000 βαρέλια την εβδομάδα έως τις 5 Αυγούστου.

Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 4,5 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 29 Ιουλίου στα 426,6 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα με την EIA, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για πτώση 600.000 βαρελιών.

Οι αναλυτές υπολόγισαν ότι τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά περίπου 400.000 βαρέλια την περασμένη εβδομάδα.

Τα αποθέματα αποστάγματος, τα οποία περιλαμβάνουν ντίζελ και πετρέλαιο θέρμανσης, αναμενόταν να παραμείνουν σταθερά την περασμένη εβδομάδα.

Το ποσοστό χρήσης του διυλιστηρίου αυξήθηκε κατά 0,7 ποσοστιαίες μονάδες από 91% της συνολικής παραγωγικής ικανότητας για την εβδομάδα που έληξε στις 29 Ιουλίου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Όλα τα στοιχεία για τα αποθέματα καυσίμων είναι σε εκατομμύρια βαρέλια. Η αλλαγή των εργασιών του διυλιστηρίου μετράται σε ποσοστιαίες μονάδες.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης