Επικαιρότητα

Πιτσιόρλας στα «Νέα»: Με παρακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δικοί μου άνθρωποι -Τι λέει για τον Τσίπρα

Πιτσιόρλας στα «Νέα»: Με παρακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δικοί μου άνθρωποι -Τι λέει για τον Τσίπρα
Ο Στέργιος Πιτσιόρλας έμαθε πρόσφατα από τις εφημερίδες πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ίδιο και τον πρώην γ.γ. του Υπουργικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Σαγιά
Ο Στέργιος Πιτσιόρλας έμαθε πρόσφατα από τις εφημερίδες πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ίδιο και τον πρώην γ.γ. του Υπουργικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Σαγιά εν γνώσει τού τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όπως γράφει σε ρεπορτάζ του ο Μιχάλης Μητσός στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Στέργιος Πιτσιόρλας λέει χαρακτηριστικά: «Το συγκλονιστικό είναι ότι εκείνη την περίοδο εγώ ήμουν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ! Διαχειριζόμουν κολοσσιαία θέματα, πολύ κρίσιμα για την πορεία της χώρας, τα λιμάνια, το Ελληνικό, σε ένα τρομερά δύσκολο κλίμα όπου δεχόμουν πανταχόθεν πολλαπλές επιθέσεις. Ξέρανε ότι υπήρχε μια παρακολούθηση και το άφησαν έτσι, χωρίς να μου πουν κουβέντα».

Μάλιστα, ερωτηθείς τι είναι αυτό που το ενοχλεί περισσότερο, τονίζει: «Ναι, ο Τσίπρας με απασχολεί. Γιατί ειδικά με εκείνον είχα μια σχέση που πήγαινε πολύ βαθιά πίσω, καθώς και μια άριστη συνεργασία, δεν μπορώ να πω ότι οποιαδήποτε στιγμή με άφησε ακάλυπτο ή ότι μου έστησε παγίδα. Χωρίς να αποκλείω λοιπόν τις νομικές ενέργειες, το καθοριστικό για εμένα είναι η πολιτική και ηθική διάσταση αυτής της υπόθεσης».

Περισσότερα εδώ:

https://www.iefimerida.gr/politiki/pitsiorlas-sta-nea-me-parakoloythoyse-o-syriza-oi-dikoi-moy-anthropoi-ti-leei-gia-ton

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης