Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Roadshows της ΔΕΗ blue στο Ηράκλειο Κρήτης για την ηλεκτροκίνηση

Roadshows της ΔΕΗ blue στο Ηράκλειο Κρήτης για την ηλεκτροκίνηση

Η ΔΕΗ blue γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας της στο Ηράκλειο Κρήτης το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη έναρξή της, η ΔΕΗ blue διοργανώνει roadshows σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, της δοκιμαστικής φόρτισης και της οδήγησης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, αλλά και να ενημερωθούν για τα προνόμια που συνεπάγεται η χρήση τους. Παράλληλα, η ΔΕΗ blue διενεργεί διαγωνισμό μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας drivemeblue.gr όπου λαμβάνοντας μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι DriveMe blue, κάθε ενδιαφερόμενος αποκτά δικαίωμα  συμμετοχής στην κλήρωση 20 Citroën Ami blue, των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που κάνουν πραγματικότητα τις ευέλικτες, οικονομικές και πρωτίστως πράσινες αστικές μετακινήσεις.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Σεπτεμβρίου η ΔΕΗ
blue θα βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης (εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA) από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ, για  να υποδεχθεί τους φίλους της ηλεκτροκίνησης, αλλά και όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη της.

09_15.JPG



Στα roadshows η εμπειρία της φόρτισης γίνεται με τη χρήση της αναβαθμισμένης εφαρμογής ΔΕΗ blue που προσφέρει  στους χρήστες της τη δυνατότητα εγγραφής ως Μέλη, ώστε να επωφελούνται από μειωμένες τιμές και νέες προσωποποιημένες υπηρεσίες για να γίνει το ταξίδι με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ακόμα πιο εύκολο.

Γιορτάστε μαζί με τη ΔΕΗ blue, κάντε test drive με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, δοκιμάστε τους φορτιστές της ΔΕΗ blue, αλλά και την εμπειρία φόρτισης με την αναβαθμισμένη εφαρμογή ΔΕΗ blue. Γίνετε συμμέτοχοι στη διάδοση και προώθηση της ηλεκτροκίνησης, στην ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας στις πόλεις μας και την  προστασία του περιβάλλοντος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης