Επικαιρότητα

Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Το δίλημμα των εκλογών είναι δημοκρατική ανατροπή ή ανοχή στον καθεστωτισμό και την αδικία

Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Το δίλημμα των εκλογών είναι δημοκρατική ανατροπή ή ανοχή στον καθεστωτισμό και την αδικία

Από το βήμα της ΔΕΘ, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέκρινε τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τους για κυνισμό

«Η χώρα μπορεί να έχει εναλλακτική πρόταση εξουσίας. Και αξιόπιστη και προοδευτική. Μια κυβέρνηση σοσιαλδημοκρατική», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως το δίλημμα των επόμενων εκλογών δεν είναι «Μητσοτάκης ή χάος» αλλά «δημοκρατική ανατροπή ή ανοχή στον καθεστωτισμό και την αδικία».

Από το βήμα της ΔΕΘ, το βράδυ της Τετάρτης, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέκρινε τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τους για κυνισμό. «Μοιάζουν τόσο πολύ. Είναι ικανοί να πουν το ίδιο και το αντίθετο χωρίς ντροπή. Γιατί έχουν ένα κοινό πάθος. Το πάθος για την εξουσία. Τους ενώνει ο κυνισμός. Παρακολουθήσεις, εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης, κάλπικα δημοψηφίσματα», είπε.

Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη «η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτή είναι η ευθύνη της Δημοκρατικής Παράταξης. Έχουμε ευθύνη να αγκαλιάσουμε τις καθημερινές αγωνίες του ελληνικού λαού. Να μετατρέψουμε την απελπισία που γεννά η αδικία, σε ελπίδα. Δεν θα γίνουμε διαχειριστές της οργής. Έχουμε ευθύνη η χώρα να λειτουργεί ως κανονικό ευρωπαϊκό κράτος».


Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης