Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει με την κορυφαία ενέργεια της ΖeniΘ

Το «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει με την κορυφαία ενέργεια της ΖeniΘ
Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν όλοι, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram

Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, συνεχίζει τη συνεργασία της με την εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». Κάθε εβδομάδα, η κορυφαία ομάδα της ΖeniΘ θα δίνει ενέργεια στην αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA, χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές από σπουδαίους ερμηνευτές και δημιουργούς του ελληνικού πενταγράμμου, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά.

Η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» έχει γίνει πλέον μια αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια με το κοινό να απολαμβάνει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες, να παρουσιάζουν τραγούδια που έχουν «αφήσει ιστορία» αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες. Ένας ακόμη λόγος που το κοινό θα ανυπομονεί φέτος για το εβδομαδιαίο του μουσικό ραντεβού, είναι το μοναδικό δώρο που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικεί κάθε εβδομάδα και που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες κάθε νοικοκυριού σήμερα. Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Κανάλι θα χαρίζει σε κάθε εκπομπή 3000 δωρεάν κιλοβατώρες (kWh) σε ένα τυχερό νοικοκυριό με την υποστήριξη της ΖeniΘ. Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν όλοι, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, ανέφερε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να υποστηρίζουμε για 4η συνεχόμενη χρόνια, μια τηλεοπτική εκπομπή που αναδεικνύει τη σημασία του ελληνικού τραγουδιού, παντρεύει το διαχρονικό με το νέο και χάρισε μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικά σπίτια ακόμα και μέσα στις δύσκολες βραδιές του παρελθόντος. Με τον ίδιο τρόπο, η ΖeniΘ δίνει ενέργεια, μεταφορικά και κυριολεκτικά, σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά καθημερινά με φυσικό αέριο και ρεύμα, μοναδικές υπηρεσίες ενέργειας και κορυφαία δώρα. Μείνετε συντονισμένοι!».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedInInstagram και Twitter.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης