Επικαιρότητα

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Εύκολη κριτική από «αριστερούς του χαβιαριού» και «φιλελεύθερους πολυτελείας»

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Εύκολη κριτική από «αριστερούς του χαβιαριού» και «φιλελεύθερους πολυτελείας»

«Δεν γίνεται να θεωρείται επιδοματική μία πολιτική που αφορά το 85% των οικογενειών», ανέφερε ο πρωθυπουργός σχετικά με το Market Pass.

Για «ανάχωμα στην εισαγόμενη ακρίβεια» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισαγωγική του ομιλία στο υπουργικό συμβούλιο το πρωί της Τετάρτης, αναφερόμενος στο Market Pass, το νέο μέτρο στήριξης των νοικοκυριών που εξήγγειλε το Σάββατο στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπερψηφιστεί και από την αντιπολίτευση γιατί, όπως είπε «είναι ένα σημαντικό μέτρο το οποίο αφορά και τη μεσαία τάξη, επιστρέφοντας μάλιστα στην κοινωνία ένα σημαντικό μέρος των υπερεσόδων των πιο ισχυρών. Από τα διυλιστήρια δηλαδή, στους πολίτες»

Απέρριψε, δε αιχμηρά την κριτική από την αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για σχόλια «που αλληλοδιαψεύδονται καθώς δεν μπορεί να συγκρίνεται ένα έκτακτο επίδομα με τα προεκλογικά αντίδωρα άλλων εποχών». Μίλησε, επιπλέον για «επιπόλαιες προσεγγίσεις των αριστερών του χαβιαριού και κάποιων φιλελεύθερων πολυτελείας που κάνουν εύκολη κριτική», όπως είπε. 

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης