Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Χειμάρας

Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Χειμάρας
O κ. Χειμάρας δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από το εσωτερικό της ΝΔ να παραιτηθεί
Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας, μετά τις αποκαλύψεις για τις μπίζνες της επιχειρησής του με το δημόσιοο, ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, παρά το ασυμβίβαστο.
O κ. Χειμάρας δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από το εσωτερικό της ΝΔ να παραιτηθεί, προκειμένου να μην προχωρήσει το κόμμα στη διαγραφή του, εν όψει εκλογών.
'Αλλωστε η Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμούσε η υπόθεση να εξελιχθεί σε ένα νέο σκάνδαλο Πάτση.

Οι αποκαλύψεις για τις μπίζνες του κ. Χειμάρα με το δημόσιο, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Ωστόσο η ΝΔ επιχείρησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν απαντούσε καν με επίσημες ανακοινώσεις στις αποκαλύψεις.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε την Τρίτη τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, αλλά διέψευσε τα ποσά.
Επίσης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποχώρησης του από την εταιρεία, με τη μεταβίβαση των μεριδίων στους εργαζόμενους και συνεργάτες του.“Όσον αφορά τις ανυπόστατες αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν φέρω την ευθύνη, για τη μελλοντική πορεία μιας εταιρείας από την οποία έχω αποχωρήσει τυπικά και ουσιαστικά, αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν με αφορούν. Η ανάγκη εφεύρεσης φανταστικών σεναρίων και νέων μυθιστορημάτων, πέφτουν για άλλη μια φορά στο κενό. Ο καθένας έχει την πορεία του, την ιστορία του και κρίνεται από τους πολίτες για την προσφορά και το έργο του”, ανέφερε στη χθεσινή του ανακοίνωση ο κ. Χειμάρας.
Σημειώνεται ότι πρώτη επιλαχούσα είναι η κυρία Ελένη Μακρή, η οποία διετέλεσε βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΝΔ την περίοδο 2012 – 2015.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης