Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Η προεκλογική περίοδος και τα σενάρια της κάλπης

Η προεκλογική περίοδος και τα σενάρια της κάλπης
Αγώνα δρόμου ανθεκτικότητας μέχρι τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, δίνει η κυβέρνηση και φαίνεται μέχρι στιγμής να τον κερδίζει

Tο πολιτικό σύστημα μπαίνει στην τελευταία στροφή πριν τις εκλογές και η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή αποτελεί μια «πράξη» κορύφωσης της αντιπολιτευτικής τακτικής που ασκεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επιθυμεί να δείξει πως η υπόθεση των παρακολουθήσεων είναι ένα μείζον θέμα και από τη στιγμή που υπάρχουν επίσημες αποδείξεις από την ΑΔΑΕ θα πρέπει να τρέξουν οι πολιτικές εξελίξεις.

Αγώνα δρόμου ανθεκτικότητας μέχρι τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, δίνει η κυβέρνηση και φαίνεται μέχρι στιγμής να τον κερδίζει.  Στην πλειοψηφία βλέπουν πως οι σφυγμομετρήσεις αποτυπώνουν πως ό,τι και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ το κλίμα στην κοινωνία δεν αλλάζει και οι πολιτικές που ασκήθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια έχουν επιδοκιμαστεί. Οι κινήσεις πλέον είναι προσεκτικές, καθώς οι αναποφάσιστοι μπορεί να γύρουν τη ζυγαριά. Οι μικρότεροι «παίκτες» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης