Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η διασφάλιση καυσίμων προϋπόθεση για την ανάπτυξή του αεροδρομίου Ιωαννίνων

Η διασφάλιση καυσίμων προϋπόθεση για την ανάπτυξή του αεροδρομίου Ιωαννίνων
Στελέχη του τουριστικού πρακτορείου Apollo τόνισαν, ότι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή, με την προϋπόθεση να επιλυθεί το ζήτημα του ανεφοδιασμού των αεροσκαφών με καύσιμα.
Η διασφάλιση καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξή του και για την συνέχιση πτήσεων από το εξωτερικό, όπως προκύπτει από τις συναντήσεις που είχαν με στελέχη του τουριστικού πρακτορείου Apollo ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης και ο αρμόδιος για θέματα τουρισμού αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, μεταδίδει η ΕΡΤ Ιωαννίνων.
Η εμπορική διευθύντρια και ο Γενικός Διευθυντής της Apollo τόνισαν, ότι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή, με την προϋπόθεση όμως να επιλυθεί το ζήτημα του ανεφοδιασμού των αεροσκαφών με καύσιμα.
Πρόσθεσαν, ότι εκτιμούν τις προσπάθειες που έγιναν για την εξεύρεση λύσης και ανακοίνωσαν, ότι ήδη άρχισε ο προγραμματισμός για την επόμενη θερινή περίοδο.
Τα στελέχη της Apollo ανέφεραν ακόμη, ότι η επιλογή του αεροδρομίου Ιωαννίνων έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής της να βελτιώσει την παρουσία της στο βόρειο τμήμα της Ηπείρου (Πάργα- Σύβοτα) και στην περιοχή των Αγίων Σαράντα, η οποία κατά την άποψή τους δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά με τις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου, καθώς προς τα εκεί κατευθύνονται τουρίστες χαμηλότερης εισοδηματικής κατάστασης, που μέχρι πρόσφατα επέλεγαν Τουρκία ή Βουλγαρία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης