Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Avax: Yπάρχει Triple fault ? Kαι όμως ...ναι

Avax: Yπάρχει Triple fault ? Kαι όμως ...ναι
Σχετικά Άρθρα
Κάποτε στην δεκαετία του 80 υπήρχε μια χαλύβδινη κατσκευαστική εταιρία που αποτελείτο από τους Σγαρδέλη που είχε τις σχέσεις με τη ΝΔ, Κουβαρά (παραμένει και σήμερα) με άριστες σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και Γεραρχάκη, που την έλεγαν AVAX. Νοικοκυρεμένη, σοβαρή και πάντα αποτελεσματική έδρεψε καρπούς και κρατήθηκε στα δύσκολα.Ήλθε στην συνέχεια η συγχώνευση με την JP, τον μεγάλο κυπριακό όμιλο και δημιουργήθηκε η JP Avax.
Σήμερα η εικόνα δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε. Στο ζήτημα της Αττικής Οδού έχουμε ένα ακόμα στραβοπάτημα μετά την Voltera και τον IGB.

H κοινοπραξία της Αττικής Οδού, στην οποία συμμετέχει η Avax αποφασίζει να ρίξει τις ευθύνες στον αρμόδιο υπουργό κ. Στυλιανίδη για το μη κλείσιμο έγκαιρα του αυνοκινητοδρόμου.

Αποποιούμενη ουσιαστικά κάθε ευθύνη τονίζει ότι εγκαίρως είχε προειδοποιήσει – από τις συσκέψεις της 21ης και 23ης Ιανουαρίου για την ανάγκη απαγόρευσης της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από το βράδυ της Κυριακής και μείωσης των κυκλοφορούντων οχημάτων τη Δευτέρα, κάτι το οποίο δεν αποφασίστηκε άμεσα για να μη διαταραχθεί η εφοδιαστική αλυσίδα καθώς το κράτος δεν μπορεί να κλείνει δρόμους προληπτικά, «όπως σαφώς τοποθετήθηκε ο κ. Στυλιανίδης». Αναλυτικά η θέση της εδώ:

https://www.ethnos.gr/greece/article/193152/attikhodossthnantepitheshmeaixmeskatapoliteiasstonapohxotoyxaoys

Η διαχείριση αυτή της κρίσης και όταν διευκρινιστεί και ο ρόλος της αστυνομίας είναι βέβαιο ότι θα πέσει σε τοίχο.
 
Υ.Γ. Η κληρονομικότητα πουθενά δεν είναι εύκολο πράγμα, πόσο μάλλον στα απαιτητικά εταιρικά σχήματα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης