Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Δραστηριοποίηση της Goldam Sachs στις ΑΠΕ - Το deal με την SMT Energy

Δραστηριοποίηση της Goldam Sachs στις ΑΠΕ - Το deal με την SMT Energy
Tα εννέα έργα θα τεθούν σε λειτουργία το 2022

Η Goldman Sachs Renewable Power συνεργάζεται με την SMT Energy για την ανάπτυξη έργων ανανεώσιμης ενέργειας στις ΗΠΑ.

Αρχικά, ο βραχίνονας των ΑΠΕ της Goldman Sachs θα αποκτήσει φωτοβολταϊκά συνολικής ισχύος 55 MW που βρίσκονται στην περιφέρεια της Νέας Υόρκης από την SMT. Στη συνέχεια, τα εννέα έργα θα τεθούν σε λειτουργία το 2022 και θα παρέχουν ισχύ ισοδύναμη με την ετήσια μέση ετήσια κατανάλωση ενέργειας των 8.030 νοικοκυριών.

Ο συνιδρυτής της SMT, John Switzer εκδήλωσε την χαρά του για την εν λόγω κίνηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι εξαιρετικά περήφανος για την ομάδα μας για την ανάπτυξη ενός τόσο ισχυρού χαρτοφυλακίου έργων σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτά τα έργα έχουν ως στόχο να προσφέρουν ισχυρές αποδόσεις για τους επενδυτές, καθώς και ουσιαστικά οφέλη για τις τοπικές κοινότητες, όπως καθαρή, βιώσιμη ενέργεια, θέσεις εργασίας και σημαντικά φορολογικά έσοδα».

Το έτερο στέλεχος της SMT David Spotts υπογράμμισε ότι: «Αυτή η συναλλαγή είναι μια συναρπαστική εξέλιξη για την εταιρεία μας και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την διεύρυνσή μας καθώς εργαζόμαστε για την ανάπτυξη μιας μεγάλης ποικιλίας ηλιακών εγκαταστάσεων και αυτόνομων συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας σύμφωνα με τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης