Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Κοινοπραξία TotalEnergies - Εneos στις ΑΠΕ - Στόχος τα 2 GW την επόμενη 5ετία στην Ασία

Κοινοπραξία TotalEnergies - Εneos στις ΑΠΕ - Στόχος τα 2 GW την επόμενη 5ετία στην Ασία
Η συνεργασία θα εξειδικευτεί σε έργα της ηλιακής ενέργειας

Η TotalEnergies και η Eneos έλαβαν τελική έγκριση συγχώνευσης και ολοκλήρωσαν μια συμφωνία κοινοπραξίας για την ανάπτυξη ηλιακών έργων 2 GW σε ολόκληρη την Ασία τα επόμενα πέντε χρόνια. Η νέα κοινοπραξία θα ονομάζεται TotalEnergies ENEOS Renewables Distributed Generation Asia Pte

Σε πρώτη φάση, η TotalEnergies ENEOS συμφώνησε να υπογράψει τις πρώτες της μακροπρόθεσμες συμφωνίες αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας 34 MWp σε 9 χώρες. Αυτό περιλαμβάνει πελάτες B2B όπως η Air Liquide, η PTT Global Chemical και η Yanmar Engine.

Σύμφωνα με αυτές τις συμφωνίες, οι πελάτες θα λαμβάνουν ηλιακή ενέργεια με σημαντική έκπτωση άνω του 35% στο τρέχον κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας του δικτύου. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το πρώτο σύνολο έργων που θα αναπτυχθούν μέσω της κοινοπραξίας μας με την ENEOS», δήλωσε ο Gavin Adda, Επικεφαλής της TotalEnergies Renewables Distributed Generation Asia.

«Μαζί με τον συνεργάτη μας, θα κινητοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για περισσότερα έργα τους επόμενους μήνες, γεγονός που μας θέτει σταθερά σε τροχιά επίτευξης του στόχου των 2 GW μέσα στα επόμενα 5 χρόνια».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης