Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα στα Ανατολικά

Καταρρέει η Ουκρανική άμυνα στα Ανατολικά
Μετά το Severodonetsk πέφτει και το Lysychansk, ακολουθεί το Slovyansk

Η ρωσική προέλαση στην Ανατολική Ουκρανία εξελίσσεται σε οδοστρωτήρα, ο Ουκρανικός στρατός ηττάται, η Ουκρανική άμυνα καταρρέει, καθώς μετά την αλλαγή πλεύσης στην στρατηγική του ρωσικού στρατού με χρήση πυραύλων και πυροβολικού άλλαξαν άρδην τα δεδομένα και η προέλαση σε νευραλγικές περιοχές είναι εντυπωσιακή.

Μετά το Severodonetsk πέφτει και το Lysychansk, ακολουθεί το Slovyansk

Οι δυνάμεις της Ρωσίας και του Luhansk μάχονται ήδη εντός του Lysychansk, της τελευταίας μεγάλης πόλης στο Luhansk που παραμένει υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας.
Στην περιοχή του Luhansk βρίσκονται 12.000 Ουκρανοί στρατιωτικοί, μαχητές και ξένοι μισθοφόροι καθώς και «αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας Zelensky» τους οποίους προσπαθούν να συλλάβουν...

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μαζικά πλήγματα με κατευθυνόμενα όπλα ακριβείας, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων Kalibr, σε τρία ουκρανικά κέντρα εκπαίδευσης στις περιοχές Zhytomyr, Lvov και Chernihiv.
Όπως αναφέρεται στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως αποτέλεσμα, διακόπηκε η μεταφορά στη ζώνη μάχης του 65ου και 66ου μηχανοκίνητου πεζικού και της 46ης αερομεταφοράς ταξιαρχιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, οι οποίες έχουν χάσει εντελώς τη μαχητική τους ικανότητα.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης