Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μακελειό στο Σικάγο (ΗΠΑ): 6 νεκροί, 24 τραυματίες από πυροβολισμούς στην παρέλαση για την 4η Ιουλίου

Μακελειό στο Σικάγο (ΗΠΑ): 6 νεκροί, 24 τραυματίες από πυροβολισμούς στην παρέλαση για την 4η Ιουλίου
Ο δράστης δεν έχει ακόμη εντοπιστεί και συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψή του
Έξι είναι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί και 24 οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, μετά τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 4ης Ιουλίου στο προάστιο Χάιλαντ Παρκ του Σικάγο, όπως ανακοίνωσε ο δήμος στην ιστοσελίδα του.
Σύμφωνα με την αστυνομία της γειτονικής κοινότητας Έβανστον, ο δράστης δεν έχει ακόμη εντοπιστεί και συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψή του.
«Πολυάριθμοι αξιωματικοί των υπηρεσιών επιβολής του νόμου ανταποκρίθηκαν και έχουν ασφαλίσει μια περίμετρο γύρω από το κέντρο του Χάιλαντ Παρκ», ανέφερε εκπρόσωπος του δήμου.
Χάος επικράτησε λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης για την επέτειο της 4ης Ιουλίου που θα λάμβανε χώρα στο Σικάγο, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ, προκαλώντας πανικό τόσο στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση όσο και στους θεατές.
Ορισμένοι παρευρισκόμενοι στην παρέλαση, δήλωσαν ότι είδαν τον ένοπλο στην οροφή ενός κτιρίου, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποικυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με τους chicago.suntimes η παρέλαση έληξε άδοξα εν μέσω πανικόβλητων θεατών που έτρεχαν να σωθούν όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, περίπου 10 λεπτά μετά την έναρξη στις 10 π.μ. τοπική ώρα.
Πολλά άτομα τραυματίστηκαν ενώ σύμφωνα με μαρτυρία δημοσιογράφου των Chicago Sun-Times, τρία πτώματα κείτονταν στους δρόμους.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: bankingnews.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης